Μπάιντεν: Χαιρέτησε ξανά… το κενό [vid]

© Twitter

Βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να περιμένει με το χέρι απλωμένο στον αέρα, για μια χειραψία που τελικά δεν «έρχεται» ποτέ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στα social media.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Ο Αμερικανός γερουσιαστής και ηγέτηε της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών, Τσακ Σούμερ, φαίνεται να ετοιμάζεται να ανέβει στο βήμα για ομιλία. Χαιρετάει τον Τζο Μπάιντεν και στη συνέχεια και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και την πρόεδρο τη Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι.

Ωστόσο, ο Μπάιντεν προφανώς ξέχασε αυτό που συνέβη πριν από ελάχιστα δευτερόλεπτα και άπλωσε και πάλι το χέρι του μοιάζοντας να περιμένει ξανά χειραψία. Όταν ο Τσακ Σούμερ ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει, ο Μπάιντεν έμεινε απορημένος να τον κοιτάζει, ενώ – σε μια κίνηση που έδειξε την αμηχανία του – μάζεψε το τεντωμένο του χέρι και έξυσε το πηγούνι του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ απασχόλησε και πάλι για παρόμοιους λόγους, όταν η «μάχη» για να φορέσει το σακάκι του έγινε viral.

Επίσης, ανάλογο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ομιλίας του Προέδρου των ΗΠΑ τον Απρίλη του 2022, όταν ο πλανητάρχης ολοκλήρωσε το λόγο του και στράφηκε για χειραψία στο κενό.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.