Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Οι φωτογραφίες με τις μελανιές

©EPA/JIM LO SCALZO

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του FBI που φέρεται να δείχνουν τους μώλωπες που υπέστη η Αντζελίνα Τζολί στη συμπλοκή της με τον Μπραντ Πιτ στο ιδιωτικό τους τζετ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της, στο πλαίσιο έρευνας του FBI για το περιστατικό.

Όπως ανέφερε το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Τζολί είπε στους ερευνητές ότι ο Πιτ τής ούρλιαζε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής τους από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Οι μώλωπες της Τζολί μετά τα χτυπήματα του Μπραντ Πιτ – Δείτε τις φωτό του FBI
07:46, 19.08.2022
SharePrint«Του έκανα κεφαλοκλείδωμα»: Οι περιγραφές της Τζολί θυμίζουν άγρια κινηματογραφική πάλη – Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της στο πλαίσιο έρευνας του FBI
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του FBI που φέρεται να δείχνουν τους μώλωπες που υπέστη η Αντζελίνα Τζολί στη διαβόητη συμπλοκή της με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ το Σεπτέμβριο του 2016 στο ιδιωτικό τους τζετ. Οι περιγραφές της Τζολί θυμίζουν άγρια κινηματογραφική πάλη με τον Πιτ, όπως αυτή της κοινής τους ταινίας Mr. & Mrs. Smith…

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της στο πλαίσιο έρευνας του FBI για το περιστατικό που οδήγησε στο τέλος του ταραχώδους γάμου τους.

Όπως ανέφερε το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Τζολί είπε στους ερευνητές ότι ο Πιτ, που έπινε, της ούρλιαζε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής τους από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.

Υποστήριξε ότι ο Πιτ «την άρπαξε από το κεφάλι», «την άρπαξε από τους ώμους», την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναξε: «Γ…ας αυτή την οικογένεια». Δύο από τα ανήλικα παιδιά τους «βρίσκονταν έξω από την πόρτα έκλαιγαν και ρωτούσαν: ΄Είσαι καλά μαμά;’» ισχυρίστηκε η ηθοποιός.

Ο Πιτ φέρεται να φώναξε ως απάντηση, «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή», αναφέρει η έκθεση.

Σύμφωνα με την Τζολί, αυτό το σχόλιο έκανε ένα από τα παιδιά τους να ανταπαντήσει: «Δεν είναι αυτή, εσύ είσαι, εσύ αλήτη». Η Τζολί στη συνέχεια υποστήριξε ότι τον είδε να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε είπε ότι του έκανε κεφαλοκλείδωμα.

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της. Ασπρόμαυρες φωτοτυπίες των φωτογραφιών περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ. Η έκθεση ανέφερε ότι η Τζολί είπε ότι υπέστη ένα ακόμα τραύμα στο αριστερό της χέρι.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.