Διερμηνέας Μπέκαμ – Κατάρ: «Η ομοφυλοφιλία έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, στο πλαίσιο της συμφωνίας ώστε να αποτελεί πρεσβευτής του Κατάρ, ενόψει του Μουντιάλ, πρωταγωνίστησε σε προωθητικό video, με τις απόψεις της διερμηνέα του για την ομοφυλοφιλία να προκαλούν αντιδράσεις.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ως πρεσβευτής του πλουσιότερου κράτους του κόσμου, έχει εξασφαλίσει μια συμφωνία που θα προσθέσει στο λογαριασμό του 150.000.000 λίρες.

Τα αρνητικά σχόλια για τον θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου, άρχισαν να γίνονται πιο έντονα στη χώρα μετά τη συνάντησή του με την Σαμς Αλ-Κασάμπι. Η 60χρονη αποτε΄λεί επιχειρηματία που προμηθεύει με μπαχάρια τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ.

«Η ομοφυλοφιλία έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση»

Σ’ ένα προωθητικό βίντεο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έπρεπε -να φάει από τα χέρια της Σαμς. Η Daily Mail, στο άρθρο της για το θέμα, υπενθυμίζει ότι ο Μπέκαμ έχει δηλώσει περήφανος για το γεγονός ότι αποτελεί σύμβολο για τους ομοφυλόφιλους.

Η υπενθύμιση γίνεται επειδή η 35χρονη κόρης της Σαμς, η οποία εμφανίστηκε στο video ως διερμηνέας του Μπέκαμ, έχει απόψεις που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Σε ερώτηση για το αν οι φιλελεύθερες απόψεις της επεκτείνονταν και στην LGBTQ κοινότητα, η Εμαν ξέσπασε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις:

«Όχι, αυτό δεν είναι αποδεκτό!» αναφώνησε. «Η ομοφυλοφιλία έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση, αντίκειται στην επιστήμη και αντίκειται στον πολιτισμό μας! Δεν είμαστε ζώα εδώ! Ο Θεός, μας έχει διαφοροποιήσει από τα ζώα. Ο Θεός μας δημιούργησε ως άνδρες και γυναίκες. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή οι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (ως παιδιά) και αυτό τους έχει κάνει να φοβούνται τους ανθρώπους του φύλου τους».

Ο Ντέιβιντ Τζόουνς, ως απεσταλμένος της Daily Mail στην Ντόχα, σχολιάζει και παίρνει θέση σχολιάζοντας:

«Οι άνθρωποι μπορεί να μην συλλαμβάνονται επειδή έδειξαν σημάδια μη ετεροφυλοφιλικής συμπεριφοράς, αν και ποιος ξέρει πώς οι αρχές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα παρακολούθησης υψηλής τεχνολογίας που μου έδειξαν στο κέντρο διοίκησης που μοιάζει με τη Νάσα και μέσω αυτού θα παρακολουθεί τα οκτώ στάδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Ούτε η λευκοντυμένη, εξ ολοκλήρου ανδρική αστυνομία του Κατάρ (η υποσχεθείσα εισαγωγή γυναικών στο σώμα δεν έχει γίνει ακόμη) είναι πιθανό να προκαλέσει διεθνές σκάνδαλο εισβάλλοντας σε δωμάτια ξενοδοχείων και fan-zones σέρνοντας ανθρώπους για να συλληφθούν και να ξυλοκοπηθούν, καθώς συμβαίνει συνήθως όταν τα μάτια του κόσμου στρέφονται μακριά».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.