Δείξε μου τη WAG σου, να σου πω ποιος είσαι

Οι γνωστές ως WAGs (Wives and Girlfriends, δηλαδή σύζυγοι και φίλες) των ποδοσφαιριστών δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τ’ αγόρια τους, που δίνουν μάχες στους αγωνιστικούς χώρους, κερδίζοντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

Η μάχη Ρονάλντο-Μέσι

  • Αντονέλα Ροκούτσο

Η 33χρονη σύζυγος του Μέσι απ’ την Αργεντινή, Αντονέλα Ροκούτσο, μητέρα τριών παιδιών, χρεώνει κατά 500.000 ευρώ κάθε διαφήμιση, ξεπερνώντας τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

  • Τζορτζίνα Ροντρίγκες

Η 28χρονη Τζορτζίνα Ροντρίγκες όταν γνώρισε τον Ρονάλντο εργαζόταν στο κατάστημα Gucci της Μαδρίτης, βγάζοντας χίλια ευρώ τον μήνα. Η συνάντηση αυτή τής άνοιξε τον δρόμο του μόντελινγκ και της σόουμπιζ.

  • Πέρι Εντουαρντς

Τρίτη στην «ιεραρχία» των WAGs με τους περισσότερους followers έρχεται η Πέρι Εντουαρντς, σύντροφος του Αλεξ Τσαμπερλέιν. Η 29χρονη τραγουδίστρια, που συντροφεύει τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, έχει πάνω από 15 εκατ. followers στο Instagram, με ετήσιες απολαβές στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ χρεώνει 300.000 ευρώ κάθε ποστ.

  • Πίλαρ Ρούμπιο

H Ισπανίδα Πίλαρ Ρούμπιο, έγινε ευρέως γνωστή απ’ τη σχέση της που κατέληξε σε γάμο με τέσσερα παιδιά, με τον διεθνή αμυντικό, Σέρχιο Ράμος. Η Ρούμπιο -και λόγω επαγγέλματος- είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, με περισσότερους από 8 εκατ. ακολούθους.

  • Οριάνα Σαμπατίνι

H σύντροφος του Πάουλο Ντιμπάλα, η 26χρονη Οριάνα Σαμπατίνι, από μικρή στα social media, πρόσφατα φωτογραφήθηκε γυμνή για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού, ξεσηκώνοντας τους 5,8 εκατ. ακολούθους της στο Instagram

Η δικαστική μάχη και τα 3,5 εκατ. ευρώ

Μία μεγάλη κόντρα ανάμεσα στη γυναίκα του Αγγλου επιθετικού Τζέιμς Βάρντι, Ρεμπέκα και την γυναίκα του πρώην στράικερ και νυν προπονητή, Γουέιν Ρούνεϊ, την Κολίν, στοίχισε 3,5 εκατ. ευρώ στο ζεύγος Βάρντι

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.