Χαρδαλιάς μετά την τούρκικη παρενόχληση: Πάντοντε υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος των Ένοπλων Δυνάμεων

©ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

«Πάντοτε θα υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος, που έχουν οικοδομήσει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με την καθολική στήριξη του ελληνικού λαού», δήλωσε από τον Αη Στράτη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, λίγη ώρα μετά την τουρκική παρενόχληση στο ελικόπτερο που τον μετέφερε.

«Τριάντα χρόνια μετά τον άδικο χαμό του ήρωα αξιωματικού, η καθημερινότητα στις ελληνικές θάλασσες, στους ελληνικούς ουρανούς δεν έχει διαφοροποιηθεί. Πάντοτε όμως θα είμαστε εδώ!

Πάντοτε θα υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος, που έχουν οικοδομήσει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με την καθολική στήριξη του ελληνικού λαού. Πάντοτε θα υπάρχει η αδάμαστη θέληση και η αποφασιστικότητα, που μπορούν να πηγάζουν από μια μόνο ψυχή, την ελληνική. Και αυτό δεν αλλάζει!», τόνισε ο υφυπουργός άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται πως νέα τουρκική παρενόχληση σημειώθηκε σήμερα στον εναέριο χώρο. Το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου οι τουρκικές Αρχές.

Ο Έλληνας υφυπουργός άμυνας πέταγε εκείνη την ώρα με κατεύθυνση τον Άγιο Ευστράτιο. Την ώρα που το ελικόπτερο ήταν στον αέρα, ακούστηκε στον ασύρματο ότι «βρίσκεστε σε τουρκικό εναέριο χώρο».

Οι χειριστές συνέχισαν κανονικά την πορεία τους. Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου για να αποτίσει φόρο τιμής στις εκδηλώσεις μνήμης του Υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.