Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το παιδί-θαύμα της παγκόσμιας μουσικής στέκεται στα πόδια του

Η Μπρίτνει Σπίαρς στην δεκαετία του 90 ήταν ένα παγκόσμιο ποπ είδωλο και θεωρούταν παιδί – φαινόμενο. Ήταν μόλις 17 ετών το 1998 όταν έκανε την πρώτη της τεράστια επιτυχία, το κλασσικό πλέον Baby One More Time.

Ωστόσο μπήκε ή ορθότερα, την έβαλαν οι γονείς της στον χώρο του θεάματος λίγα χρόνια νωρίτερα, στα 11 της, όταν εμφανίστηκε στο The Mickey Mouse Club.

Από το ομώνυμο πρώτο της άλμπουμ ξεχώρισε και έγινε αμέσως επιτυχία και το (You Drive Me) Crazy.

Το 2000 κυκλοφόρησε και εκτόξευσε την καριέρα της το Oops! Ι Did It Again.

Τα επόμενα χρόνια η Μπρίτνεϊ περιόδευε ανά τον κόσμο, έκανε επιτυχίες (θυμίζουμε επίσης το Circus και το Toxic) και κέρδιζε βροχή βραβεία και δολάρια.

To 2003, στη σκηνή των MTV Video Music Awards η βασίλισσα της ποπ και είδωλο της Μπρίτνεϊ, Μαντόνα, την φίλησε στο στόμα.

Το 2007 η πριγκίπισσα με την ευτυχισμένη και λαμπερή δημόσια αλλά με την δυστυχισμένη προσωπική ζωή κατέρρευσε.

Όταν η σταρ ξαναστάθηκε στα πόδια της, ξεκίνησε ο μακρόχρονος αγώνας της να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της και να ξαναπάρει πίσω τα κεκτημένα της.

Όταν η σταρ ξαναστάθηκε στα πόδια της, ξεκίνησε ο μακρόχρονος αγώνας της να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της και να ξαναπάρει πίσω τα κεκτημένα της.

Στις 10 Ιουνίου, η 40χρονη πλέον Μπρίτνεϊ ξαναπαντρεύτηκε τον 28χρονο Σαμ Ασγκάρι. Η ίδια φαίνεται πολύ ευτυχισμένη στο πλάι του αλλά, όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, όλοι αναρωτήθηκαν με καχυποψία  ποιος είναι αυτός: Ο Ασγκάρι είναι ένας 28χρονος personal trainer, ηθοποιός και μοντέλο ιρανικής καταγωγής, χωρίς σοβαρές επιτυχίες στο ενεργητικό του και με περιουσία που ανέρχεται στο 1 εκατ. δολάρια.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.