Blade Runner 2099: Η Amazon ξεκινά νέα σειρά βασισμένη σε ένα θρυλικό franchise [vid]

H Amazon θα προσθέσει άλλη μια σειρά επιστημονικής φαντασίας στη βιβλιοθήκη της.

Ο λόγος για το franchise του Blade Runner, με τη σειρά να έχει τίτλο Blade Runner 2099. Η σειρά θα λαμβάνει χώρα μισό αιώνα από το σίκουελ του Ντενί Βιλνέβ Blade Runner 2049 με πρωταγωνιστές τον Ράιαν Γκόσλινγκ, τον Χάρισον Φορντ και την Άνα ντε Άρμας.

Την παραγωγή για το νέο πρότζεκτ της πλατφόρμας Amazon Prime αναλαμβάνει ο Ρίντλεϊ Σκοτ και το στούντιό του Scott Free Productions.

«Το αυθεντικό Blade Runner, σε σκηνοθεσία ΡίντλεΪ Σκοτ, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Blade Runner 2099 στους πελάτες μας παγκοσμίως», δήλωσε ο Βέρνον Σάντερς, επικεφαλής της Amazon Studios. «Είναι τιμή μας που μπορούμε να παρουσιάσουμε αυτή τη συνέχεια του franchise Blade Runner και είμαστε σίγουροι ότι συνεργαζόμενοι με τους Ρίντλεϊ, Alcon Entertainment, Scott Free Productions και την εξαιρετικά ταλαντούχα Σίλκα Λουίζα (σενάριο), το Blade Runner 2099 θα διατηρήσει το επίπεδο, τη θεματική και το πνεύμα των κινηματογραφικών προκατόχων του» πρόσθεσε.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.