«Berlin»: Έρχεται το prequel του «La Casa De Papel» [vid]

©Netflix Türkiye – Twitter

To «La Casa de Papel» έιναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix και ο Berlin ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους χαρακτήρες που ξεχώρισαν.

Το Netflix ανακοίνωσε την πρώτη spin-off σειρά του ισπανικού χιτ, η οποία θα ακολουθεί την ιστορία του Berlin. Το νέο πρότζεκτ θα είναι prequel της σειράς, το οποίο θα μας δείξει τον Berlin να ετοιμάζει την πρώτη του ληστεία.

«Μας άρεσε η ιδέα να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin, σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση», εξήγησε ο Άλεξ Πίνα.

«Είναι ένα ταξίδι στην χρυσή ηλικία του χαρακτήρα, όταν έκανε ληστείες ανά την Ευρώπη, τρελός από αγάπη», πρόσθεσε ο Πίνα και τόνισε ότι η μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι το κωμικό στοιχείο.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου και θα λάβουν χώρα στη Μαδρίτη και το Παρίσι. Ια συμμετάσχουν η Μισέλ Τζένερ στον ρόλο της Κέιλα, ο Τρίσταν Ουλόα στον ρόλο του καθηγητή και συμβούλου του Berlin, Νταμιάν, η Μπεγκόνα Βάργκας στον ρόλο της Κάμερον, ο Χούλιο Πίνα Φερνάντεζ στον ρόλο του πιστού του φίλου, Ρόι και ο Τζόελ Σάνσεζ στον ρόλο του Μπρους.

Οι Λομπάρτο και Πίνα υπογράφουν το σενάριο της 1η σεζόν που θα απαρτίζεται από 8 επεισόδια.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.