Μπάσης: «Δεν θεωρώ ότι η τραπ είναι μουσική»

©Eurokinissi-Γιάννης Σπυρούνης/ilialive.gr

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Δημήτρης Μπάσης, μίλησε για την τραπ, αλλά και για την οικογένειά του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμόγελα και πάλι», τόνισε: Αν θέλεις να βγάλεις στη φόρα την προσωπική σου ζωή είναι πολύ εύκολο. Εγώ θέλω να απασχολώ τα μέσα όταν έχω κάτι να πω».

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Έχω μια σύζυγο που κρατάει το σπίτι και τα παιδιά. Μέσα από την οικογένεια έχω βρει την ισορροπία μου. Μου αρέσει που είμαι αγορομπαμπάς σε δύο αγόρια. Εάν κάποιος από τους γιους μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αν δεν έχει ταλέντο θα τον αποθαρρύνω. Το τραγούδι είναι ένας χώρος πια, που πρωταγωνιστεί περισσότερο η εικόνα και μετά η ουσία», τόνισε σχετικά με την οικογένειά του.

Δε θεωρώ ότι είναι μουσική η τραπ και δεν ξέρω και πόσο επικίνδυνα είναι τα μηνύματα που περνάει αυτό το είδος στους έφηβους. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Θέλει προσοχή», είπε, με αφορμή και τα επεισόδια στα MAD VMA.

Απαντώντας, ωστόσο, στο αν θα συνεργαζόταν με κάποιον τράπερ, υπογράμμισε: «Δεν είμαι ρατσιστής με τη μουσική. Αν ακούσω κάτι που νομίζω ότι μου ταιριάζει, γιατί όχι. Στη μουσική για εμένα παίζει μεγάλο ρόλο ο στίχος»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.