Μπακογιάννης: Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος

©ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Αποφασισμένος να «κλείσει» τη μουσική στα μαγαζιά στο Γκάζι που παραβαίνουν το ωράριο και τα εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Στο Γκάζι θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα, σφραγίζοντας ακόμη και καταστήματα. Καμία άδεια δεν προβλέπει μουσική έως τις 7 το πρωί», διεμήνυσε ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στον Real FM, σημειώνοντας ότι το Γκάζι δεν είναι Μύκονος.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών σε αυτήν την πόλη, σέβονται τους κανόνες, σέβονται τους νόμους, σέβονται τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις. Σ’ αυτές, ο δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Και αυτή είναι μια κεντρική απόφαση, η οποία έχει ληφθεί από τη δημοτική μας παράταξη, κι από μένα προσωπικά, τολμώ να σας πω. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του Δ. Σ. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο δήμος Αθηναίων», απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης για το Γκάζι.

«Δεν προβλέπεται μουσική στις 6.30 και 7 το πρωί». «Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε: «Εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, κάθε δυνατότητα που μάς δίνει ο νόμος. Δεν πρόκειται να διστάσουμε».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.