Αστρολογικές προβλέψεις: Τα δύσκολα πέρασαν, προσοχή στις αναταράξεις

©zar_athrou_stra/ Instagram

Μία απ’ τις πιο δύσκολες εβδομάδες του χρόνου είναι ήδη παρελθόν. Σαν… απόνερο έρχεται η 14η Αυγούστου να υπενθυμίσει όλα όσα έγιναν μεταξύ 7 και 12 Αυγούστου, ώστε να παρθούν τελικές αποφάσεις. Ιδιαίτερες αναταράξεις με εξελίξεις σημειώνονται στη ζωή των σταθερών ζωδίων, δηλαδή στη ζωή των Λεόντων, Υδροχοόων, Ταύρων και Σκορπιών που έχουν γεννηθεί από 9 έως 12 των αντίστοιχων μηνών.

zar_athrou_straActionPress

Κριός: Η εβδομάδα ξεκινάει με αναταράξεις στο κομμάτι της φιλίας και των κοινωνικών επαφών. Στις 14 Αυγούστου πιθανότατα ένα θέμα οικονομικό να σας δυσκολέψει, αλλά η καλή σας επίδοση στα επαγγελματικά θα σας ανταμείψει τόσο καλά, που θα γίνει άμεσα η απόσβεση όποιας ζημιάς έχει προηγηθεί. Ο,τι αφορά καριέρα κι επαγγελματικούς στόχους πάει υπέροχα αυτή την εβδομάδα καθώς και τα συναισθηματικά σας βρίσκουν τον σωστό δρόμο. Οι πλανήτες μιλάνε για σταθεροποίηση σταθερής σχέσης. Η 18η Αυγούστου είναι μία εξαιρετική μέρα με τις ερωτικές σας σχέσεις να φτάσουν στο απόγειό τους.

Ταύρος: Αν ανήκεις στο πρώτο ή στο τρίτο δεκαήμερο σημαίνει ότι δεν έχεις καταλάβει και πολλά απ’ τις δύσκολες όψεις κι όλα κυλάνε μια χαρά για σένα. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου πω ότι σιγά-σιγά τα βάσανά σου τελειώνουν. Εχει μείνει μία τελευταία όψη στις 14 Αυγούστου, η οποία σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να αλλάξεις στο κομμάτι καριέρα και οικογένεια οτιδήποτε είναι σαθρό και κουραστικό και σε κρατάει πίσω. Ευτυχώς οι όψεις της υπόλοιπης εβδομάδας είναι πολύ καλές και σου φτιάχνουν την ψυχολογία χαρίζοντάς σου ευκαιρίες στα ερωτικά.

Δίδυμος: Ολα πάνε καλά με τον Ερμή στην Παρθένο, αλλά δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι της επικοινωνίας και πρόσεχε τι λες, πώς το λες και μη… μανουριάσεις εύκολα εκεί κοντά στις 14 Αυγούστου. Στις 15 και 16 Αυγούστου κάποια θέματα που σε προβλημάτισαν αναφορικά με το σπίτι ως οίκημα ή θέματα που αφορούσαν τα μέλη της οικογένειάς σου θα βρουν λύσεις. Στις 18 Αυγούστου φτιάχνει πάρα πολύ η ψυχολογία σου με καλά κι ευχάριστα νέα που θα ακούσεις. Επίσης ένα όμορφο ταξίδι μπορεί να σου επαναφέρει τα τσάκρα σου στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη απ’ τον δεύτερο οίκο σου, πλέον φωνάζει it’s all about money. Ο Ερμής σε βοηθάει πάρα πολύ αυτή τη βδομάδα να διεκπεραιώσεις επικοινωνιακά σου πρότζεκτ και να κάνεις και πάρα πολύ ωραία ταξίδια. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις σαν… απόνερα των όψεων της προηγούμενης βδομάδας είναι πληρωμές και διακανονισμοί μεγάλων χρέων κι οφειλών από εφορίες, τράπεζες και αυτά τα… ξενέρωτα, ξέρεις! Στις 18 Αυγούστου κάτι εξαιρετικό συμβαίνει στον επαγγελματικό σου τομέα που φωνάζει προαγωγή, αύξηση και καταξίωση στη δουλειά. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας θα έρθει ένα εξαιρετικό offer.

Λέων: Αν ανήκεις στο πρώτο ή στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου τότε όλα… ζάχαρη, δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις προβλέψεις. Αν πάλι ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, εσύ διάβαζε τις προβλέψεις διότι θέλω να σου πω ότι τα βάσανά σου, ένα φορτίο που το πηγαίνεις εδώ κι εκεί, σιγά-σιγά τελειώνουν. Ως ουρά της προηγούμενης βδομάδας των δύσκολων όψεων έρχεται να κλείσει η 14η Αυγούστου με την όψη του ήλιου Κρόνου. Πρόσεχε ιδιαίτερα το πώς χειρίζεσαι τις ερωτικές σου σχέσεις ή τον γάμο επειδή η πιθανότητα να υπάρξουν προστριβές, τσακωμοί, μαλλιοτραβήγματα είναι αυξημένη.

Παρθένος: Στις 14 Αυγούστου θα σε πιάσει ένα υπέρμετρο άγχος, το οποίο μπορεί να σου ξυπνήσει κάποια ψυχοσωματικά, οπότε προσπάθησε να κάνεις ασκήσεις ηρεμίας. Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας όλα είναι θετικά, όλα είναι υπέροχα κι οι ευκαιρίες έρχονται… δωράκι απ’ τον Πλούτωνα. Τα αισθηματικά σου παρουσιάζουν μία άνθηση. Οι 15η και 16η Αυγούστου θα είναι καταπληκτικές ημέρες για σένα. Μπορείς να κλείσεις οποιαδήποτε συμφωνία θέλεις προς όφελός σου. Στις 18 Αυγούστου απολαμβάνεις την καλή ψυχολογία, την ηρεμία αλλά και κάτι ίσως κρυφό ερωτικό, που μπορεί να υπάρχει στο παρασκήνιο.

Ζυγός: Ελα που εσένα δε σε αγγίζουν οι δύσκολες όψεις αυτό το διάστημα κι είσαι απ’ τους πιο τυχερούς. Στο μόνο που πρέπει να δώσεις λίγη προσοχή είναι εκεί στις 14 Αυγούστου, όπου η ερωτική σου ζωή κι οι φιλικές σου σχέσεις θα παρουσιάσουν κάποια μπερδέματα. Κατά τ’ άλλα η ψυχολογία σου είναι σε εξαιρετικά καλά επίπεδα και κάτι κρυφό και παρασκηνιακό, αλλά πολλά υποσχόμενο ως πλάνο με προοπτική, θα συμβεί στις 15 και 16 Αυγούστου. Η 18η Αυγούστου θα έχει ευχάριστα νέα, εύνοια στον έρωτα, αλλά και γενικότερη τύχη, τύπου «παίξε και κάποιο τυχερό παιχνίδι»!

Σκορπιός: Αν ανήκεις στο πρώτο ή στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου όλα άψογα, λογικά θα χαλαρώνεις σε κάποια παραλία. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου στα καλά νέα έχω να σου πω ότι έχει μείνει μία… ουρά δυσκολιών, εκεί στις 14 Αυγούστου, με μία όψη που σου επιβάλλει να ξεμπερδέψεις από το παρελθόν κι από ό,τι είναι δύσκολο και σαθρό στη ζωή σου. Μη φοβηθείς να δώσεις τέλος σε ό,τι πρέπει να τελειώσει. Η εβδομάδα αυτή έχει όμως και ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, που θα αποδώσουν οικονομικά και δημιουργούνται προοπτικές για αλλαγή επαγγελματικής στέγης.

Τοξότης: Είσαι απ’ τους τυχερούς, που οι δύσκολες όψεις δεν σε έχουν αγγίξει καθόλου. Το μόνο που θα χρειαστεί λίγο να προσέξεις είναι στις 14 Αυγούστου επικοινωνιακά ατοπήματα ή -αν βρίσκεσαι σε ταξίδι- διασφάλισε την ασφάλεια του μέσου που ταξιδεύεις διότι μπορεί να χάσεις κάνα καράβι, τρένο, ΚΤΕΛ κτλ. Στα υπόλοιπα νέα, στα επαγγελματικά σού συμβαίνουν σουρεαλιστικά πράγματα κι ευκαιρίες που θα απογειώσουν το στάτους της καριέρας σου. Στις 18 Αυγούστου μπορείς να απολαύσεις μία σούπερ ημέρα με έρωτα, ξεγνοιασιά, ευχάριστα νέα, φλερτ και διάθεση να πιεις τη ζωή στο ποτήρι.

Αιγόκερως: Αν κάτι σε έχει πονέσει αυτό το διάστημα -και θα συνεχίσει και στις 14 Αυγούστου- είναι τα οικονομικά σου χρέη. Στο… τραπέζι πέφτουν υποχρεώσεις που αφορούν δάνεια, τράπεζες, εφορίες, χρέη του συντρόφου, αλλά εσύ τα διακανονίζεις όλα και τα φέρνεις εις πέρας, γι’ αυτό φημίζεσαι άλλωστε. Παράλληλα, όμως, τα ερωτικά σου πηγαίνουν εξαιρετικά καλά κι όλη η υπόλοιπη εβδομάδα έχει μόνο ευχάριστα νέα να σου φέρει με κοινωνικοποίηση, ανανέωση, ευχάριστα γεγονότα κι ευχάριστες συναντήσεις. Στις 18 Αυγούστου θα έχεις μία όμορφη ερωτική ημέρα και νύχτα, κάνοντας το σπίτι σου ερωτική φωλιά με άπλετο ρομάντζο.

Υδροχόος: Αν ανήκεις στο πρώτο ή στο τρίτο δεκαήμερο όλα πάνε πρίμα, όλα είναι υπέροχα. Ακόμα πιο υπέροχα θα πάνε ιδιαίτερα στις 18 Αυγούστου, η οποία είναι μία μοναδική ημέρα με συγκλονιστικές ευκαιρίες στα ερωτικά σου. Αν απ’ την άλλη ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, στις 14 Αυγούστου πιθανότατα να δώσεις ένα τέλος σε μία σχέση ερωτική, η οποία είχε αρχίσει και σάπιζε εδώ και καιρό. Στα υπόλοιπα νέα της εβδομάδας, σημαντικές λύσεις βρίσκουν θέματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με χρέη προς τράπεζες, δημόσιο κτλ. Ιχθύες: Στις 14 Αυγούστου θα σου χτυπήσει πάλι ένα… καμπανάκι που θα αφορά το θέμα υγεία, ευεξία, σώμα και καλές συνήθειες της καθημερινότητάς σου. Ο Αύγουστος  έρχεται να σου θυμίσει ότι το άγχος δεν έχει μερίδιο στη ζωή σου και πρέπει να βρεις τρόπο να το αποβάλεις. Προσπάθησε, παράλληλα, να κρατάς καλές τις εργασιακές σου σχέσεις διότι εκεί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. Στο υπόλοιπο μέρος της εβδομάδας σημαντικές ευκαιρίες παρουσιάζονται απ’ τις 15 Αυγούστου, όταν η επικοινωνία σε ερωτικό επίπεδο απογειώνεται και πολύ σημαντικές γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας για να σας φέρουν ένα μόνιμο χαμόγελο.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ισορροπία και δυναμική μέσα κι έξω απ’ τα γήπεδα

©Shutterstock

O Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985 κι ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.  Τα στοιχεία της φωτιάς και του αέρα είναι κυρίαρχα στον γενέθλιο χάρτη του. Απ’ τη μία η φωτιά τον προικίζει με ενέργεια, επιμονή, θάρρος, αυτοπεποίθηση κι ενθουσιασμό, απ’ την άλλη ο αέρας τού δίνει τη δύναμη της πρωτοπορίας, της δικαιοσύνης αλλά και της φιλανθρωπίας. Οι τοποθετήσεις τριών πλανητών στον χάρτη του, στον Υδροχόο, εξηγούν επίσης το γεγονός ότι έχει προσφέρει εκατομμύρια απ’ την περιουσία του για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι δύο βασικοί προσωπικοί πλανήτες του, Αφροδίτη και Αρης, όχι μόνο βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, στον φλογερό Κριό, αλλά κάνουν και σύνοδο ακριβείας, θέση που υποδεικνύει ότι η δημιουργία και ο έρωτας στη ζωή του παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο κι εκφράζονται μέσω έντονου πάθους και δουλειάς. Η θέση αυτή τού δίνει  επίσης αυτοπεποίθηση, εμμονή με τον στόχο, ορμητικότητα, έντονο εγωισμό, φιλήδονες απολαύσεις και τάση σε πολυτέλεια αλλά και σπατάλες.

Παράλληλα ο Δίας κάνει ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη, πλανήτης που συμβολίζει τα παιδιά στην ζωή του. Η όψη αυτή, που δείχνει να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον χάρτη του, τοποθετεί την οικογένεια ως πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του, απ’ την οποία πηγάζει η ολοκλήρωση ολόκληρου του αστρολογικού του χάρτη. Ο ωροσκόπος, απ’ την άλλη, στον γήινο και δυνατό Αιγόκερω έρχεται να ισορροπήσει όλα τα παρορμητικά χαρακτηριστικά του και να περάσουν οι αποφάσεις του απ’ το φίλτρο της στρατηγικής, της έντονης προσπάθειας και της σύνεσης. Με άλλα λόγια οι θέσεις των πλανητών στον χάρτη προσφέρουν μία μοναδική ισορροπία και δυναμική που εξηγεί απόλυτα την πορεία της ζωής του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.