Αστρολογικές προβλέψεις: Προσοχή, έρχεται Πανσέληνος στον Υδροχόο

©zar_athrou_stra/ Instagram

Μία απ’ τις πιο δύσκολες εβδομάδες του χρόνου  είναι αυτή που θα διανύσουμε απ’ τις 6 έως 12 Αυγούστου με τους πλανήτες να βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολες θέσεις και να φωνάζουν για επαγρύπνηση σε όσους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους έχουν γεννηθεί μεταξύ 9 και 15 του μήνα.

zar_athrou_straActionPress

Στις 7 Αυγούστου ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν ατυχήματα, ενώ μία όαση μέσα στο δύσκολο κλίμα μοιάζει να είναι η Κυριακή που θα έχει πολύ ρομαντικές διαθέσεις.  Η εβδομάδα κλείνει με μία Πανσέληνο στον Υδροχόο, που φέρνει ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Οι τυχεροί της εβδομάδας: Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Παρθένοι

Κριός: Αυτή την εβδομάδα οι πλανήτες… ουρλιάζουν για έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν ξαφνικά. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στις 7 Αυγούστου, όπου εκεί θα αιμορραγήσει το πορτοφόλι από χρέη. Κατά τ’ άλλα δείξε προσοχή στις 9 Αυγούστου και στα επαγγελματικά σου διότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες και διενέξεις. Αν δεν το χειριστείς καλά, δεν θα λάβεις αυτό που επιδιώκεις τόσον καιρό. Στα υπόλοιπα συναισθηματικά νέα είσαι σε άψογη κατάσταση με νέες σχέσεις να έρχονται στο προσκήνιο κι η ερωτική σου διάθεση να συμβαδίζει με τα ρεκόρ καύσωνα (Κριός είσαι, δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από εσένα άλλωστε).

Ταύρος: Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να περάσεις άλλη μία δύσκολη πίστα επιβίωσης. Τα γεγονότα προβλέπονται επεισοδιακά στο κομμάτι επαγγελματιών, αλλά και σε θέματα σπιτιού. Αλλη μία δοκιμασία στους βασικούς άξονες της ζωής σου, πρόσεχε και την υγεία σου με επιμέλεια και φροντίδα και σου υπόσχομαι πως αν βγάλεις καθαρή αυτή την εβδομάδα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στις 7 Αυγούστου με το τετράγωνο Αρη-Κρόνου, όπου στήνει παγίδες με ξαφνικά γεγονότα και στις 12 Αυγούστου, όπου η Πανσέληνος σε ρόλο φαρσέρ σού φέρνει κι άλλες, όχι πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι: Σου κακοφαίνεται λίγο που έχει φύγει η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σου, συνήθισες στο ερωτικό glam, αλλά δες και τους άλλους γύρω σου πόσο δυσκολεύονται, εσύ τουλάχιστον είσαι σε ουδέτερο πεδίο. Στις 7 Αυγούστου μπαίνουν λεφτά στο πορτοφόλι και στις 9 Αυγούστου βγαίνουν λεφτά απ’ το πορτοφόλι. Το μόνο που θα επηρεαστεί αυτές τις ημέρες είναι η ψυχολογία σου. Θα έρθουν καλύτερες μέρες προς τα τέλη Αυγούστου, όταν τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα και πιο γαλήνια για σένα. Προς το τέλος της εβδομάδας ένα ταξίδι θα βοηθήσει ευχάριστα την ψυχολογία σου.

Καρκίνος: Φίλε καρκίνε, ανήκεις κι εσύ στην τυχερή κατηγορία, που οι δύσκολες όψεις που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή δεν σε επηρεάζουν τόσο αρνητικά, όσο άλλα ζώδια. Μόνο πρόσεξε στις 9 Αυγούστου, όταν -αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο- θα έχεις ζητήματα ερωτικού πάθους, εμμονής και ζήλιες. Για όλους τους εκπροσώπους  του ζωδίου, τώρα, προσοχή σε ξαφνικά χρέη που θα προκύψουν στην πανσέληνο στις 12 Αυγούστου. Κατά τ’ άλλα η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα και σε ευνοεί πάρα πολύ σε ζητήματα ανανέωσης, ομορφιάς και έρωτα. Εκμεταλλεύσου το!

Λέων: Επειδή θες πάντα να είσαι ο πρωταγωνιστής, να σου πω ότι αυτή την εβδομάδα είσαι ο πρωταγωνιστής, όχι όμως σε ρομαντική κομεντί, αλλά σε ταινία μυστηρίου, μη σου πω και θρίλερ. Στις 7 Αυγούστου πρόσεχε πάρα πολύ τη σχέση σου. Θα υπάρχει πάρα πολύ έντονη τάση για τσακωμούς, ρήξεις, λογομαχίες που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Δείξε παράλληλα προσοχή και στην καριέρα σου διότι διαταράσσονται πάρα πολύ οι επαγγελματικές σου επαφές και οι ισορροπίες. Η εβδομάδα κλείνει με μία πανσέληνο, ιδιαίτερα δύσκολη, που σε επηρεάζει πάρα πολύ σε θέματα σχέσης και γάμου.

Παρθένος: Φίλε παρθένε, αυτό το διάστημα δεν έχεις γεγονότα στο προσκήνιο, αλλά στο παρασκήνιο, όπου συμβαίνουν συζητήσεις  και συμφωνίες που θα αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα, από τέλη Αυγούστου και μετά. Στα καλά νέα είναι ότι σε λίγες μέρες μπαίνει ο Ερμής στο ζώδιό σου κι αυτό θα σε ανακουφίσει πάρα πολύ, καθώς όλα σου τα σχέδια θα πάρουν σάρκα και οστά με επιτυχία. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι την υγεία και την ευεξία σου, μην παραμελείς τις καλές συνήθειες της καθημερινότητάς σου και προσπάθησε να μην σε καταβάλει το άγχος.

Ζυγός: Αγαπητέ ζυγέ, στην πραγματικότητα οι όψεις που συμβαίνουν αυτή την εβδομάδα δεν σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά έμμεσα. Πρόσεχε εκεί στις 9 Αυγούστου ζητήματα έντονης ζήλιας και υπέρμετρου πάθους, που αφορούν τα συναισθηματικά. Πρόσεξε επίσης τις φιλικές σου επαφές, καθώς μπορεί να κλονιστούν εύκολα αυτό το διάστημα και να υπάρξουν έντονες παρεξηγήσεις. Πιθανότατα να σε απασχολήσουν ξαφνικά γεγονότα που αφορούν τους φίλους σου, τους οποίους θα θελήσεις να βοηθήσεις… πυροσβεστικά. Στα υπόλοιπα νέα έχεις την εύνοια και προστασία του Δία από το απέναντι φιλικό σου ζώδιο, τον Κριό, οπότε δεν με ανησυχείς ιδιαίτερα.

Σκορπιός: Αυτή η εβδομάδα θα έχει μία τελευταία δοκιμασία, η επόμενη πάλι τον Οκτώβριο, η οποία θα τεστάρει τα νεύρα σου στο θέμα των επαγγελματικών του σπιτιού, αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα. Στο υπόσχομαι ότι από τέλος Αυγούστου και μετά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και πιο γαλήνια. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στις 7 Αυγούστου με ξαφνικά γεγονότα στον τομέα της καριέρας σου, αλλά και στις 9 Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη σου, παρέα με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, προκαλούν αρκετά προβλήματα ερωτικής φύσεως με ζήλιες, εμμονές και συγκρούσεις. Μία εβδομάδα είναι, θα περάσει!

Τοξότης: Μην το λες ούτε του παπά ότι αυτή η βδομάδα περνάει και δεν σε ακουμπάει. Εμμεσα μόνο μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο στο κομμάτι που έχει να κάνει με την επικοινωνία σου, τα ταξίδια που θα κάνεις και την καθημερινότητά σου με πιθανότητα να φέρει κάποιες αλλαγές με μία χροιά ξαφνικών γεγονότων. Σε άλλα νέα, έχεις τη γενναιόδωρη προστασία του Δία απ’ το φιλικό σου ζώδιο στον Κριό κι αυτό -πίστεψέ με- σε γλιτώνει από πολλές αναποδιές. Στην πανσέληνο, στις 12 Αυγούστου, πρόσεχε αρκετά τις μετακινήσεις σου σε ταξίδια εσωτερικού ή εξωτερικού.

Αιγόκερως: Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς με έσοδα κι έξοδα. Ξαφνικά γεγονότα προβλέπονται, τα οποία θα σε κάνουν να πληρώνεις ζημιές -όχι μόνο δικές σου, αλλά και- των άλλων. Χρέη δικά σου, χρέη οικογενειακά ή χρέη του συντρόφου θα τεθούν επί τάπητος και θα χρειαστούν διακανονισμό με μία γερή ανάσα κι ένα γενναίο ποσό κατάθεσης σε λογαριασμούς. Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, πρόσεχε ιδιαίτερα στις 9 Αυγούστου, όταν σκηνές ζηλοτυπίας, διαφωνίες κι εντάσεις πιθανότατα να υπάρξουν στη σχέση σου είτε αυτή είναι γάμος, είτε αυτή είναι σοβαρή μόνιμη σχέση.

Υδροχόος: Θα στο πω πολύ απλά: εάν δεν χωρίσεις τώρα, λογικά αυτή η σχέση που έχεις θα αντέξει. Εάν όμως χωρίσεις, να ξέρεις πως ό,τι συμβεί θα είναι για το καλό σου, ώστε να πετάξεις οτιδήποτε σαθρό και δύσκολο υπάρχει στη ζωή σου. Ειδικά αν ανήκεις στο δεύτερο και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου, τότε θα έχεις σίγουρα εξελίξεις και αξιολογήσεις, καθώς και αποφάσεις που θα παρθούν στο θέμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ουσιαστικά κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα σχέσεων, ώστε να συνεχίσει η ζωή σου σε ένα πιο γαλήνιο πλαίσιο.

Ιχθύες: Ολα μιλάνε για τα θέματα άγχους, ψυχοσωματικών, υγείας, ευεξίας αλλά κι όλες τις συνήθειες της καθημερινότητάς σου, που μπορεί να επιβαρύνουν σώμα και ψυχή. Πρόσεξε αρκετά και τις εργασιακές σου σχέσεις, καθώς μπορεί να κλονιστούν με ευκολία αυτό το διάστημα. Σκέψου διπλά πριν μιλήσεις κάπως στον συνάδελφο ή στο αφεντικό, που δεν συμπαθείς καθόλου-μα καθόλου. Μία πολύ καλή ημέρα για σένα είναι η 7η Αυγούστου, όταν μία ρομαντική κι όμορφη σχέση διαφαίνεται να έρχεται στη ζωή σου ήρεμα κι ωραία, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. 

Ζυγός που δεν… ζυγίζει καλά τα πράγματα

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο πανίσχυρος άνδρας της Ρωσίας, ο οποίος κατέχει τη θέση του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας απ’ τις 18 Μαρτίου 2018 για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, είναι γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου του 1952 κι ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, γνωστό και ως ζώδιο της πολιτικής και της διπλωματίας. Η θέση του Ηλιου του -το ζώδιό του δηλαδή- στον φιλήσυχο Ζυγό, δεν αρκεί για να βγάλουμε το συνολικό συμπέρασμα για τον χαρακτήρα του.

©ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Φαινομενικά έχει την εικόνα της έντονης διπλωματίας και του δίκαιου ηγέτη, με μία επικοινωνιακή σελήνη στους Διδύμους, αλλά αν κοιτάξουμε τον χάρτη του σε βάθος θα διακρίνουμε κι άλλες πιο σκληρές πλανητικών επιρροών. Ο Ερμής του, υπογραμμίζει τις εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητές του, διότι ο πλανήτης κάνει πολλές θετικές όψεις: εξάγωνο με τον Αρη, με τον Πλούτωνα. Επιπλέον, ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στον 12ο Οίκο, δείχνοντας την εμμονή με μία κρυμμένη ιδεολογία, ενός ονείρου και μίας εξιδανίκευσης των «πιστεύω» του. Εδώ, ο πλανήτης του μυαλού βασίζεται στη θολή επιρροή του κυβερνήτη των Ιχθύων. Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ουρανό υποδηλώνοντας και μία απρόβλεπτη συμπεριφορά στον τομέα της επικοινωνίας.

Ο χάρτης του τονίζεται πάρα πολύ απ’ τον Κρόνο που κάνει σύνοδο με τον Ηλιο του και τον Ερμή του επιδεικνύοντας μια υπέρμετρη αυστηρότητα και ψυχρότητα στις αποφάσεις του. Δεδομένης της θέσης τριών πλανητών στον πιο μυστικοπαθή και κρυφό οίκο του ζωδιακού κύκλου, οι Ερμής, Κρόνος και Ποσειδώνας σχηματίζουν μία συμμαχία για ένα είδος «τεχνικής επιβίωσης», όψη που συμφωνεί με την πολυετή θητεία του στην KGB και τη χρήση πόρων της κατασκοπείας στη θητεία του. Πολύ μεγάλη σημασία πρέπει να δοθεί και στη δύσκολη επαφή του Κρόνου με τον  Ουρανό και τον Ποσειδώνα, όψη που δίνει ξαφνικές ασθένειες, σύγχυση συναισθημάτων, περιόδους απομόνωσης και κατάθλιψης, αλλά κι εξάρτηση από φαρμακευτικές ουσίες. Τα «πιστεύω» του Πούτιν είναι βουτηγμένα στις αξίες του κομμουνισμού, αν σκεφτεί κανείς ότι στην εγκόσμια αστρολογία, αυτό το ρεύμα αντιπροσωπεύεται απ’ τον κύκλο Κρόνου-Ποσειδώνα, όψη η οποία είναι κυρίαρχη στον χάρτη του, καθώς όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 1952 και 1953 επηρεάζονται από αυτή τη σύνοδο Κρόνου-Ποσειδώνα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.