Αστρολογικές προβλέψεις: Μοιραίοι έρωτες… χτυπούν πόρτες

Μία εβδομάδα απόλυτων ευκαιριών – έστω κι αν ο Ερμής είναι ανάδρομος.

zar_athrou_stra / ActionPress

Οι όψεις συνωμοτούν για μεγάλες επαγγελματικές μελλοντικές συμφωνίες (μετά τον ανάδρομο Ερμή) και μεγάλους και ξαφνικούς έρωτες. Η εβδομάδα ξεκινάει με μοιραίους έρωτες να χτυπάνε την πόρτα των Παρθένων και των Ταύρων του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ στις 18 Σεπτεμβρίου είναι μία μέρα, κατά την οποία η επαναδιαπραγμάτευση ζητημάτων απ’ το παρελθόν θα έχει την τιμητική της είτε αφορά σχέσεις προσωπικές, είτε σχέσεις οικονομικής φύσης και η οποία θα έχει, όμως, εξαιρετική έκβαση.

Τυχεροί της εβδομάδας: Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Ιχθύες

Κριός: Μία εβδομάδα, κατά την οποία όλα τα ζητήματα θα έχουν θετική έκβαση. Θα υπάρχουν εξελίξεις στα εργασιακά ζητήματα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείτε. Οι ημέρες αυτές μιλάνε ξεκάθαρα για επίτευξη στόχων σε θέματα καριέρας, που σε απασχολούσαν καιρό. Μία καλή ημερομηνία για τα ερωτικά σας είναι η 23η Σεπτεμβρίου, που ρίχνει φως σε θέματα σχέσεων ή στην εμφάνιση μίας νέας ερωτικής σχέσης.

Ταύρος: Η εβδομάδα ξεκινάει με την ασχολία των ερωτικών σας σε θέματα που αφορούν μία καρμική μοιραία σχέση. Στις 20 Σεπτεμβρίου ένας νέος έρωτας θα αποκαλυφθεί ή -αν είστε ήδη σε σχέση- θα ανανεώσετε με πολύ πετυχημένο τρόπο τον έρωτά σας με το ταίρι σας. Αυτή η εβδομάδα έχει τίτλο «έρωτας, σχέση και προσωπική ανανέωση»! Εκμεταλλευτείτε την διότι είναι ημέρες… μπόνους, ειδικά για εσάς που κουραστήκατε το καλοκαίρι απ’ την προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι: Ηδη έχετε ξεκινήσει να τρέχετε σε ρυθμούς Αρη. Εάν δεν μπορείτε να προβείτε σε κλωνοποίηση του εαυτού σας, προσπαθήστε τουλάχιστον να βάλετε τις υποχρεώσεις σε τάξη. Αυτή η βδομάδα βοηθάει πάρα πολύ, καθώς δεν υπάρχει καμία αρνητική όψη για σας. Θέματα σπιτιού και οικογένειας βρίσκουν ανακουφιστικές λύσεις στην αρχή και στο τέλος της εβδομάδας, αλλά και τα άστρα σάς βοηθούν πάρα πολύ στην ερωτική σας ζωή. Στις 23 Σεπτεμβρίου θα έχετε μία επιστροφή μιας σχέσης απ’ το παρελθόν και θα υπάρξουν συζητήσεις κι επαφές για να ξαναζωντανέψει.

Καρκίνος: Αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία σας, οι νέες γνωριμίες ,οι φίλοι κι οι κοινωνικές επαφές παίρνουν… φωτιά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μία νέα γνωριμία ερωτικής φύσεως μέσα από παρέες και φίλους στις 20 Σεπτεμβρίου. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με ένα θέμα που αφορά την οικογένειά σας ή το σπίτι σας αλλά θα προκύψουν και θέματα καριέρας που θα έχουν θετική έκβαση σε κάτι που περιμένατε καιρό. Εάν είστε αδέσμευτοι η 20ή Σεπτεμβρίου μιλάει για μία νέα γνωριμία, η οποία μπορεί να καταλήξει σε σταθερή μόνιμη σχέση. Ευνοείστε πολύ επίσης και για νέες συνεργασίες. 

Λέων:  Το κυνήγι του στόχου πιάνει επιτέλους τόπο, μία εβδομάδα ανακουφιστική που ανταμείβονται οι κόποι σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κλείσετε υποθέσεις στην καριέρα σας, οι οποίες αναμοχλεύονται καιρό και να πάρετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή μία προαγωγή η μία αύξηση. Οι πλανήτες μιλάνε για αύξηση εισοδήματος και σταθεροποίηση του εργασιακού στάτους. Μία πολύ ευνοϊκή μέρα είναι η 19η Σεπτεμβρίου, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να διαμορφώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, αλλά και την καριέρα, όπως εσύ ακριβώς θέλετε. Θέματα υγείας επίσης ευνοούνται πάρα πολύ με τη δυνατή  όψη του Ηλιου -Πλούτωνα.

Παρθένος: Είστε οι πρωταγωνιστές -αν μη τι άλλο- και αυτής της εβδομάδας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τον ανάδρομο Ερμή, που μπορεί να σας φέρει κάποια μικρά ευτράπελα στην επικοινωνία και στις συζητήσεις. Στις 20 Σεπτεμβρίου υπάρχει μία εκπληκτική όψη, που σου φέρνει ξαφνικούς έρωτες στη ζωή σου ή ξαφνικά χρήματα. Από 23 του μήνα νιώθεις πιο δυνατός για να επαναδιαπραγματευτείς τα πάντα.

Ζυγός: Ημέρες με πολύ παρασκήνιο, το οποίο όμως λειτουργεί μεθοδικά και με πολλή οργάνωση. Η εβδομάδα ξεκινάει με μία ερωτική χροιά, η οποία ανανεώνει τη σεξουαλικότητά σου. Στις 19 Σεπτεμβρίου ένα θέμα που αφορά το σπίτι σου και την οικογένεια βρίσκει επιτέλους μία σπουδαια λύση. Μην απορήσεις εάν εμφανιστεί ένας καινούργιος έρωτας στη ζωή σου, ο οποίος θα σου ταράξει τα νερά με πολύ ευχάριστο τρόπο! Γενικά τον Σεπτέμβριο κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα στα ερωτικά σου, αλλά όμως γίνονται ωραία πραγματάκια!

Σκορπιός: Μία πολύ σημαντική γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις αυτή την εβδομάδα μέσα από φιλικά πρόσωπα και παρέες. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου διασκεδάζοντας επιτέλους. Στις 19 Σεπτεμβρίου έχεις μία υπέροχη ευκαιρία να συζητήσεις για πλάνα επαγγελματικά και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Η εβδομάδα κλείνει με μία υπέροχη μέρα και τα ερωτικά σου, που σου δίνουν ακόμα μία ευκαιρία για νέες ξαφνικές συγκλονιστικές γνωριμίες.

Τοξότης: Η αισιοδοξία σου, που είναι το φυσικό σου χαρακτηριστικό, αμείβεται αυτή την εβδομάδα. Κατ’ αρχάς στον τομέα των επαγγελματικών σου ρυθμίζονται πολύ θετικά οι εργασιακές συνθήκες κι η εξέλιξη στην καριέρα σου. Το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου λειτουργεί υπέροχα για σένα για επαγγελματικά ζητήματα κι αύξηση στα οικονομικά. Από 23 του μήνα και μετά επανέρχονται στο… τραπέζι παρελθοντικές προτάσεις για δουλειά, τις οποίες επανεξετάζεις. Φαίνεται ότι θα πάει καλά αυτό.

Αιγόκερως: Οι πλανήτες απ’ την Παρθένο… ουρλιάζουν για επαγγελματική επιτυχία με αποκορύφωμα το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου, όπου πραγματικά δέχεσαι απίστευτες προτάσεις για συμφωνίες, τις οποίες καλό είναι να οριστικοποιήσεις μετά τον ανάδρομο Ερμή. Πνέει ένα πολύ όμορφο ερωτικό αεράκι στη ζωή σου, που σε ανανεώνει και σε κάνει ξανά αισιόδοξο μετά από καιρό για την ερωτική σου ζωή. Μέχρι και τις 23 του μήνα εκμεταλλεύσου όλες τις προτάσεις που μπορεί να έρχονται ξανά στο… τραπέζι για μία επαγγελματική μετακίνηση που… σκάει μύτη απ’ το παρελθόν. Κάπου εκεί υπάρχει κάτι πολύ ευνοϊκό για σένα.

Υδροχόος: Τα ερωτικά σου παίρνουν… φωτιά καθώς ο Αρης λειτουργεί υποστηρικτικά για νέους έρωτες και τη χαμένη χαρά που έχει να κάνει με την απόλαυση της ζωής. Δεν αποκλείω καθόλου αυτή την εποχή να παίζει κάτι ερωτικό και να το κρατάς κρυφό και προστατευμένο, ετοιμάσου σε λίγο καιρό, όμως, να βγει στο προσκήνιο. Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου ζητήματα εκπαίδευσης ή υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό έρχονται πάλι στην επιφάνεια. Από 23 του μήνα και μετά, εραστές απ’ τα παλιά σού χτυπάνε την πόρτα αναμοχλεύοντας «καυτές» αναμνήσεις. Εσύ αποφασίζεις, καθώς έχεις νέους έρωτες, αλλά και παλιούς, να ασχοληθείς.

Ιχθύες: Πώς έχεις καταντήσει να έχεις γίνει πιο σκληρός διαπραγματευτής στα οικονομικά σου κι από Αιγόκερω μόνο οι πλανήτες το ξέρουν. Φλερτάρεις και κοινωνικοποιείσαι δημιουργώντας νέες γνωριμίες. Απ’ ό,τι φαίνεται πρέπει να έχεις ήδη μπει σε σχέση – αν δεν έχεις μπει ακόμα, θα μπεις. Η εβδομάδα αυτή μιλάει ξεκάθαρα για νέες γνωριμίες στη ζωή σου, για νέους έρωτες  ξαφνικούς και γοητευτικούς, που σε παρασύρουν και σε κάνουν να θυμηθείς ότι είσαι και ερωτικό ον. 

ΚΑΜΙΛΑ, ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΟΡΝΟΥΑΛΗΣ

Απόλυτη αρμονία με το αξίωμα που κατέλαβε

©EUROKINISSI/ΑΠΕ-ΜΠΕ POOL/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Η Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, είναι η δεύτερη σύζυγος τού -πλέον- βασιλιά της Αγγλίας μετά την πριγκίπισσα Νταϊάνα και κατέχει από εδώ και στο εξής τον τίτλο της βασιλικής συζύγου. Δεν φαίνεται καθόλου τυχαίο πως κι εκείνη, όπως κι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα εξαιρετικά συμβατό ζώδιο με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η Καμίλα, με την πολυαστρία της στο υδάτινο ζώδιο της φροντίδας και της ενσυναίσθησης, Καρκίνο, που απαρτίζεται από τους πλανήτες Ηλιο, Σελήνη, Αφροδίτη και Ερμή, αποτυπώνει την προτεραιότητα που δίνει στην οικογενειακή και συζυγική ζωή, αλλά και στη φροντίδα των παιδιών της. Ακόμα κι αν ο Καρκίνος ως ζώδιο αρκείται στις απλές καθημερινές χαρές της ζωής, ο ωροσκόπος της στον βασιλικό Λέοντα εναρμονίζεται απόλυτα με την εξέλιξη του αξιώματος που τελικά καταλαμβάνει. Το έντονο χαρακτηριστικό του χάρτη της είναι πως όλοι οι προσωπικοί της πλανήτες βρίσκονται στον 12ο οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι για καιρό κρατούσε κρυφή την προσωπική της ζωή. Το ότι η αισθηματική της ζωή μπορεί να είχε περάσει από παράνομο στάδιο με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο είναι εμφανέστατο απ’ τη θέση της Αφροδίτης στον 12ο οίκο, ο οποίος μας δείχνει τις κρυφές καταστάσεις κι επιρροές στη ζωή ενός ατόμου.

Η Σελήνη της, στον ίδιο οίκο των κρυφών της ενεργειών, δείχνει ότι έχει υπάρξει για πολλά χρόνια μία επιφύλαξη κι ένα αίσθημα ανασφάλειας της προσωπικής της ζωής στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης, καθώς η ίδια απέφευγε για καιρό να δημοσιοποιήσει την ιδιωτική της ζωή και την κρατούσε προστατευμένη. Η σύνοδος του Κρόνου και του Πλούτωνα στον ωροσκόπο της μας εξηγεί την έντονη αρνητική δημοσιότητα που είχε εισπράξει η ίδια και πώς λειτουργούσε η παρουσία της στη ζωή του Καρόλου σαν την πέτρα του σκανδάλου για τον θεσμό  της μοναρχίας.

Το μεσουράνημά της στον Κριό, το οποίο αφορά στο status και στη δημόσια εικόνα, αυτή την εποχή με τη διέλευση του Δία στον Κριό, ευνοείται στο έπακρο και μας εξηγεί απόλυτα την αλλαγή και την επισημοποίηση που φέρνει το Στέμμα στη ζωή της, καθώς ο τίτλος της πλέον θα είναι βασιλική σύζυγος, ένας τίτλος που υπέδειξε με αυστηρότητα να δοθεί στην Καμίλα η βασίλισσα Ελισάβετ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.