Αστρολογικές προβλέψεις: Με καρότο και μαστίγιο

© zar_athrou_stra/ Instagram

Αρχίζει μία εβδομάδα η οποία για κάποιους έχει πολύ καλά νέα – για κάποιους όχι και τόσο.

zar_arthrou_stra//ActionPress

Αν είσαι Κριός, Δίδυμος Λέοντας, Ζυγός, Τοξότης ή Υδροχόος κι έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, τότε αυτή η εβδομάδα έχει πάρα πολλές ευκαιρίες. Είναι σαν να ζεις τη μελωδία της ευτυχίας.

Αν -απ’ την άλλη- είσαι Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός ή Υδροχόος του δευτέρου δεκαημέρου, τότε είναι έχεις μπει στο… τρενάκι του τρόμου.

Τυχεροί της εβδομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Υδροχόοι, Ιχθύες

Kριός: Μία εξαιρετική βδομάδα ξεκινάει για σένα. Όλοι οι πλανήτες συνωμοτούν -ειδικότερα προς το τέλος εβδομάδας- να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου ζητήματα. Σιγά-σιγά τακτοποιείς θέματα σπιτιού κι οικογένειας, ενώ από 28 Ιουλίου γίνονται νέα ξεκινήματα στον τομέα έρωτα, φλερτ, δημιουργικότητας αλλά και στο θέμα της απόκτησης απογόνων, αν είναι κάτι το οποίο επιθυμείς. Αν έχεις γεννηθεί από 21/3 έως 31/3 είναι μία θαυμάσια εποχή για σένα που θα τη θυμάσαι -πίστεψε με- για πολλά χρόνια. Αυτό το καλοκαίρι δέχεσαι την εύνοια του Δία που σαν Αγιος Βασίλης του ζωδιακού σού προσφέρει τα δώρα που είχες ζητήσει.

Ταύρος: Ενα ζώδιο, δύο προβλέψεις. Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο, την έχεις κάνει λαχείο καθώς δεν σε εμποδίζει τίποτα μα τίποτα, ίσα-ίσα όλα είναι ευνοϊκά κι η Αφροδίτη απ’ τον Καρκίνο σού τραγουδάει «Ταξίδεψέ με». Ερωτες σε ταξίδια, ξεκούραση και περίοδος ψυχικής ευφορίας. Αν ανήκεις, όμως, στο δεύτερο δεκαήμερο ή αλλιώς αν έχεις γεννηθεί από 2 έως 10 Μαΐου τότε τα πράγματα ζορίζουν. Σε αυτή την περίπτωση θα σε απασχολήσουν θέματα σπιτιού ή οικογένειας και άλυτα θέματα καριέρας. Πρόσεχε λίγο τις εντάσεις διότι είναι πάρα πολύ εύκολο μία παρεξήγηση να πάρει έναν επικίνδυνο δρόμο.

Δίδυμοι: Και η Αφροδίτη έφυγε απ’ το ζώδιό σου κι η χρυσόσκονη γι’ αυτό τον χρόνο  έληξε, όμως η εύνοια περνάει στο κομμάτι που έχει να κάνει με τα εισοδήματά σου και στην οικονομική σου ασφάλεια. Η 23η κι η 25η Ιουλίου είναι εξαιρετικές μέρες για να κάνεις κάποια συμφωνία οικονομική, για να επικοινωνήσεις κάτι βαρυσήμαντο που ήθελες εδώ και καιρό. Η νέα Σελήνη, που συμβαίνει στις 28 Ιουλίου, σού υπόσχεται νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία, συμβόλαια κι ωραία ταξίδια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από 21 έως 31 Μαΐου.

Καρκίνος: Οι δύσκολες όψεις δεν σε αγγίζουν την εβδομάδα αυτή, αντιθέτως έχεις συγκλονιστική εύνοια λόγω της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο μέχρι και τις 18 Ιουλίου, που η Αφροδίτη σού προσφέρει απλόχερα ομορφιά, ανανέωση και νέες ερωτικές γνωριμίες. Εξτρα ευνοϊκές ημέρες είναι η 25η κι η 27η Ιουλίου, με το ερωτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει κατακόρυφα. Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου σού υπόσχεται νέα ξεκινήματα αναφορικά με τα εισοδήματά σου. Πιθανότατα νέες πηγές εσόδων θα έρθουν στο προσκήνιο κι αυτό -εκτός απ’ την οικονομική σου ασφάλεια- θα ανεβάσει και την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων: Υπάρχουν δύο ειδών Λιοντάρια αυτή την εποχή. Τα λιοντάρια του πρώτου δεκαημέρου και τα υπόλοιπα λιοντάρια. Με άλλα λόγια υπάρχουν αυτοί που περνούν υπέροχα, στους οποίους δίνονται μοναδικές ευκαιρίες ζωής κι έχουν γεννηθεί από 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου (1ο δεκαήμερο) και υπάρχουν κι αυτοί που έχουν γεννηθεί από 5 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου, οι οποίοι περνούν πίστα δοκιμασιών. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία πρόσεξε πάρα πολύ 26 με 28 Ιουλίου διότι θα είσαι επιρρεπής σε τσακωμούς και διαμάχες, που μπορούν να λήξουν με αρνητικό πρόσημο για σένα. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι και τα μέσα Αυγούστου.

Παρθένος: Εχεις μία σχετικά ουδέτερη εβδομάδα με δύο ημέρες μόνο να χρειάζονται πολλή προσοχή στις συζητήσεις σου, στη συμπεριφορά σου και στα νεύρα σου. Εκεί, 26 με 28 Ιουλίου θα έχεις κάποιες επικοινωνιακές αναταράξεις, οπότε προσπάθησε να είσαι ήρεμος ώστε να μην οδηγήσει σε δύσκολα μονοπάτια η όψη του Κυβερνήτη σου, Ερμή, σε τετράγωνο με τον Αρη και τον Ουρανό. Μέχρι και τις 27 Ιουλίου η διασκέδαση, οι φίλοι κι οι κοινωνικές εξορμήσεις είναι στο μενού. Από 28 Ιουλίου και μετά μαζεύεσαι και διανύεις μία πιο εσωτερική φάση. Τα καλύτερα έρχονται από τέλη Αυγούστου.

Ζυγός: Σιγά-σιγά αρχίζεις και συνέρχεσαι απ’ τα θέματα καριέρας, που σε έχουν ταλανίσει το τελευταίο διάστημα. Εξαιρετικές ημέρες για υπογραφή συμφωνιών και θέματα εσόδων στις 23 και 25 Ιουλίου, ενώ απ’ το τέλος της εβδομάδας ασχολείσαι ξανά με την κοινωνική σου ζωή. Λογικά, μία αύξηση που περιμένεις, μπορείς να την πάρεις εκεί, στις 25 Ιουλίου, με την Αφροδίτη να κάνει ένα τετράγωνο με τον Δία. Από 28 Ιουλίου και μετά και αφού θα έχεις πάρει την πρώτη σου αύξηση, βγαίνεις με τους φίλους σου και λες «απόψε κερνάω εγώ». Πρόσεξε μόνο τις υπερβολές στα έξοδα.

Σκορπιός: Ενα ζώδιο, δύο προβλέψεις κι εσύ, φίλε Σκορπιέ. Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο, την έχεις κάνει… λαχείο, καθώς ξεκουράζεσαι απ’ όλη την κόπωση του προηγούμενου χρόνου και τώρα ζεις γαλήνιος με την εύνοια της Αφροδίτης. Επίσης έχεις θετικά νέα σε θέματα καριέρας. Αν, απ’ την άλλη, είσαι γεννημένος από 2 έως 11 Νοεμβρίου τότε, λυπάμαι που στο λέω, αλλά θα ζοριστείς αυτή την εβδομάδα και ειδικά απ’ τις 26 μέχρι και 28 Ιουλίου σε θέματα καριέρας και ερωτικής σχέσης ή γάμου. Δείξε σύνεση και πρόσεχε τι λες και κυρίως πώς το λες.

Τοξότης: Τακτοποιείς τα οικονομικά σου, αλλά και αναβαθμίζεις τη σεξουαλική σου ζωή. Η όρεξή σου για διασκέδαση, δημιουργία και έρωτα είναι οι τομείς στη ζωή σου που απογειώνονται αυτό το καλοκαίρι. Το καλό σου χαρτί μέχρι και τον Οκτώβριο θα είναι οι νέες γνωριμίες κι η κοινωνικότητα, οπότε εκμεταλλεύσου το σοφά διότι το φθινόπωρο είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις. Από 28 Ιουλίου και μετά μπορείς να κανονίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο ήθελες εδώ και πάρα πολύ καιρό να κάνεις. Επίσης και θέματα που αφορούν επαφές σου με το εξωτερικό θα έχουν μεγάλη εύνοια.

Αιγόκερως: Η εύνοιά σου στα ερωτικά τον Ιούλιο είναι αδιαμφισβήτητη κι όλα συνωμοτούν για να έχεις αλλάξει το status σου από ελεύθερος σε σχέση, πλέον. Εάν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ή αλλιώς μεταξύ 22 και 31 Δεκεμβρίου, τότε στις 23 με 25 Ιουλίου θα έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες να κλείσεις καλές συμφωνίες με οικονομικό όφελος. Προσοχή στις σπατάλες, καθώς θα έχεις μία τάση να κάνεις υπερβολικά έξοδα ή ακριβά δώρα στο έτερόν σου ήμισυ (φημίζεσαι άλλωστε γι’ αυτό). Από 28 Ιουλίου και μετά τακτοποιείς χρέη κι οικονομικές εκκρεμότητες και αισθάνεσαι λίγο πιο ανάλαφρος.

Υδροχόος: Ολες οι πλανητικές αισθήσεις σε οδηγούν να κάνεις επιτέλους σχέση. Αν είσαι γεννημένος από 20 έως 29 Ιανουαρίου, τότε ζεις μία ζωή χαρισάμενη και… τσιμπιέσαι να δεις αν ζεις το όνειρο ή αν είσαι ξύπνιος. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο, αν έχεις γεννηθεί δηλαδή από 1η έως 8 Φεβρουαρίου, τότε αυτή βδομάδα θα σε δυσκολέψει αναφορικά με τις επικοινωνίες σου και με αιφνδιαστικά δύσκολα γεγονότα στο θέμα της σχέσης σου. Παρ’ όλα αυτά η 28η Ιουλίου έρχεται να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης και να βάλεις νέες βάσεις.

Ιχθύες: Διανύεις μία απ’ τις καλύτερές σου φάσεις αυτό τον χρόνο. Απ’ τη μία τα οικονομικά σου βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με νέες συμφωνίες κι απανωτές ευκαιρίες γι’ ακόμα μεγαλύτερη αύξηση εισοδήματος. Απ’ την άλλη, οι πλανήτες στον πέμπτο οίκο σε κάνουν να αισθάνεσαι ερωτεύσιμος, επιθυμητός και sexy. Αν έχεις κάποιο δημιουργικό σχέδιο στο συρτάρι, βγάλ’ το τώρα κι αξιοποίησέ το καθώς θα πάει πολύ καλά αυτό με την έμπνευσή σου να είναι στα καλύτερά της. Από 28 Ιουλίου και μετά ασχολείσαι με το θέμα υγεία, ευεξία και θα κανεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: Κρόνος κι Ουρανός τον έβγαλαν απ’ την Downing Street

Ο Αλεξάντερ Μπόρις ντε Φέφελ Τζόνσον είναι o πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου απ’ το 2019, ενώ έχει υπάρξει συγγραφέας και πρώην δημοσιογράφος. Στις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται η οριστική του παραίτηση απ’ την ηγεσία του κόμματος και απ’ την πρωθυπουργία. Ο Τζόνσον γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1964 κι ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων. Εκτός απ’ τον Ηλιο του έχει μία πολυαστρία στους Διδύμους με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Αρη, που σε αυτή τη θέση τού προσφέρει επικοινωνιακό χάρισμα, πειθώ αλλά και μία αστάθεια στη συναισθηματική του ζωή καθώς επιθυμεί συχνή εναλλαγή συντρόφων. Η Αφροδίτη στους Διδύμους φημίζεται για το ταλέντο της σε πολιτική ομιλία, συγγραφή καθώς και δημοσιογραφία, που είναι η προηγούμενη επαγγελματική ταυτότητα του Τζόνσον.

Ο Αρης του -και αυτός στους Διδύμους- τον προικίζει με εξυπνάδα, χιούμορ και σαρκασμό, που πολλές φορές μετατρέπεται σε αυτοσαρκασμό.

Η σελήνη του βρίσκεται στον Σκορπιό, τονίζοντας την αδυναμία του συναισθηματικά να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Στον αστρολογικό του χάρτη, όπως και σε πολλούς χάρτες πετυχημένων πολιτικών, συναντάμε την ευεργετική όψη του Δία σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, όψη που φημίζεται ως αστρολογικός δείκτης επιρροής, δύναμης, φήμης και πλούτου. Η εμπλοκή του Ουρανού, όμως, δίνει το στοιχείο της αστάθειας στην όψη δύναμης φέρνοντας αστρολογικές ουράνιες συγκυρίες που ενεργοποιούν ξαφνικά γεγονότα κι επικρατεί η αποσταθεροποίηση του κύρους. Αυτή την εποχή ενεργοποιήθηκε αρνητικά η παραπάνω όψη απ’ τη σαρωτική διέλευση του Κρόνου και Ουρανού, η οποία και έφερε το ξαφνικό τέλος στην πρωθυπουργική του καριέρα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.