Αστρολογικές προβλέψεις: Κατάχρηση εξουσίας με λεκτική σύγκρουση

© zar_athrou_stra/ Instagram

Οι δύσκολες όψεις αυτή την εβδομάδα αφορούν την ομάδα των παρορμητικών ζωδίων.

Πιο συγκεκριμένα: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί από 16 έως 22 του μήνα. Γενικότερα για όλους, αλλά και ειδικότερα γι’ αυτή την ομάδα ζωδίων κυρίαρχος προβληματισμός θα είναι η κατάχρηση εξουσίας, η λεκτική σύγκρουση κι η  ψυχολογική πίεση. Θα υπάρξει έντονη ανάγκη για εύρεση διεξόδου και λύσεων, που όμως θα βρεθεί από Σεπτέμβριο. Ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ 18 και 22 Ιουλίου

Τυχεροί της εβδομάδας: Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες

Κριός: Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με θέματα που αφορούν το σπίτι σας, με μία μετακόμιση ή μία ανακαίνιση. Από τις 19 Ιουλίου και μετά βγαίνετε απ’ τη μίζερη ρουτίνα κι ενδίδετε στο φλερτ και σε κάποιες πολύ σημαντικές νέες ερωτικές γνωριμίες. Τώρα, φίλε Κριέ, αν ανήκεις στις πέντε τελευταίες μέρες του ζωδίου σου δείξε προσοχή διότι θα έχεις πάρα πολλές πιέσεις ή απ’ το περιβάλλον της δουλειάς και πρέπει να δείξεις υπομονή σύνεση και να μην εμπλακείς σε διαφωνίες με αυτό το φλογερό ταμπεραμέντο που έχεις και που είναι έτοιμο για τσακωμό.

Ταύρος: Και τα ταξιδάκια σου τα έχεις κάνει και συνεχίζεις να τα κάνεις μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, και η επικοινωνία σου βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδά της, και επίσης μπορείς να υπογράψεις τώρα πάρα πολύ σημαντικές συμφωνίες εκεί, στις 16 Ιουλίου. Απ’ τις 19 Ιουλίου και μετά ασχολείσαι πάρα πολύ έντονα με το θέμα σπίτι και οικογένεια και πολύ πιθανό να σου μπουν ιδέες για μία μετακόμιση ή να βάλεις μπροστά μία ανακαίνιση. Η 20ή Ιουλίου θα είναι μία πάρα πολύ σέξυ ημέρα και νύχτα για σένα, το αφήνω αυτό εδώ να υπάρχει.

Δίδυμοι: Φίλε δίδυμε, εκμεταλλεύσου την ομορφιά, τη σαγήνη και το ερωτικό μέλι που σου προσφέρει μέχρι και τις 18 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, καθώς μετά η εύνοια πηγαίνει στο κομμάτι των οικονομικών σου. Από τις 19 Ιουλίου και έπειτα θα κάνεις κάποια ταξίδια αναψυχής και θα μπορέσεις επίσης να υπογράψεις πολύ σημαντικές συμφωνίες. Επίσης κάποιο θέμα που αφορά τα οικονομικά σου θα πάει πάρα πολύ καλά, με θετικό πρόσημο στο πορτοφόλι σου, εκεί κοντά στις 16 Ιουλίου. Κατά τ’ άλλα αυτό το διάστημα πολύ έντονα είναι τα θέματα του παρασκηνίου που συμβαίνουν στη ζωή σου.

Καρκίνος: Και ναι, καλωσορίζεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου στις 18 Ιουλίου, που σου προσφέρει εύνοια στα ερωτικά, ανανέωση στην εμφάνιση κι αισιοδοξία. Θα έχεις συζητήσεις πάρα πολύ καλές για αύξηση εισοδημάτων, η οποία θα αποδώσει καρπούς απ’ τον Αύγουστο και μετά. Αν έχεις να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση η μία σοβαρή δήλωση ή να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο, προτίμησε ως ημέρα τη 16η Ιουλίου, θα πάει πολύ καλά αυτό. Κατά τα άλλα, αν ανήκεις στις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, προσοχή σε πιθανούς επικίνδυνους τσακωμούς και σε εμμονές αναφορικά με το ταίρι σου.

Λέων: Από το έντονο παρασκήνιο περνάς σε μία φάση αυτή την εβδομάδα που περιμένεις ν’ ανοίξει η κουρτίνα για να ανεβείς στη σκηνή, αλλά υπομονή διότι αυτό θα συμβεί απ’ τον επόμενο μήνα. Εξαιρετική μέρα για συμφωνίες, καθώς κι επικοινωνιακά εγχειρήματα είναι η 16η Ιουλίου. Στις 17 Ιουλίου θα έχεις άπλετη έμπνευση, αναφορικά με θέματα δημιουργίας, αλλά και μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση. Απ’ τις 19 Ιουλίου και μετά που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, μπορείς να εκφραστείς. Να βγεις και να φλερτάρεις καθώς αυτό το θεατρικό σου επικοινωνιακό ταλέντο θα πάρει… φωτιά.

Παρθένος: Μέχρι και τις 18 ασχολείσαι με την καριέρα σου, η οποία πάει ακριβώς όπως ήθελες. Η 16η Ιουλίου είναι μία πάρα πολύ καλή μέρα για να κάνεις μία συμφωνία ή να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο ή να επικοινωνήσεις κάτι σοβαρό που ήθελες από καιρό να πεις. Απ’ τις 18 Ιουλίου και μετά, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου που για σένα έχει να κάνει με τη διασκέδαση, την εξωστρέφεια, με τους φίλους και με νέες γνωριμίες. Ασε τα excel και τα project στην άκρη και πιάσε ποτά, διασκέδαση και νέες γνωριμίες.

Ζυγός: Αυτή την εβδομάδα -καθώς και το υπόλοιπο κομμάτι του Ιουλίου- ασχολείσαι ξεκάθαρα με τα επαγγελματικά σου και κυνηγάς μαζί προαγωγή κι αύξηση. Αυτό το διάστημα γενικά υπόσχεται εύνοια σε στόχους καριέρας που είχες βάλει όλη τη χρονιά. Ειδικά, όμως, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου, πρόσεξε ιδιαίτερα στις 18 και 20 Ιουλίου καθώς το θέμα καριέρα και σπίτι θα παρουσιάσει αρκετά εμπόδια και σκοτούρες, που θα σε πιέσουν ψυχολογικά. Κατά τ’ άλλα, από τις 19 Ιουλίου ξεκινάει μία περίοδος πολύ πιο χαρούμενη, με έντονη κοινωνικοποίηση, διασκέδαση, και συναντήσεις με φίλους.

Σκορπιός: Γενικά αυτή την εβδομάδα δεν τη λες την πιο ενδιαφέρουσα. Θα έχεις ηρεμία, βαρετά θέματα ρουτίνας και δουλειάς, καθώς και κάποιες μικροπαγίδες, εκεί στις 18 και 20 Ιουλίου, αναφορικά με θέματα επικοινωνίας, έτσι για να μη βαρεθείς εντελώς. Απ’ την άλλη, πρόσεξε τι λες και πώς το λες αυτό το διάστημα, διότι μπορεί να φτάσεις εύκολα σε παρεξήγηση. Επίσης, τις ημέρες εκείνες, πρόσεξε λίγο παραπάνω και την οδήγησή σου ή το μεταφορικό σου μέσο. Από τις 19 Ιουλίου και μετά ευνοείται πάρα πολύ το κομμάτι της καριέρας σου.

Τοξότης: Φίλε Τοξότη, ελπίζω να αξιοποίησες στο έπακρο την Αφροδίτη που βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα στο κομμάτι των σχέσεών σου και να βρήκες αυτή τη σπάνια σχέση, που εσύ -ως γνωστόν- δύσκολα κάνεις. Λίγη ακόμα εύνοια στα ερωτικά θα έχεις μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Από τις 19 και μετά, η Αφροδίτη σε βοηθάει πάρα πολύ στην αυξημένη λίμπιντο, αλλά και στο να τακτοποιήσεις οικονομικές σου οφειλές (αυτό ανεβάζει τη λίμπιντο, όλοι το ξέρουν αυτό). Προς το τέλος της εβδομάδας, αν έχεις κάποιο θέμα που αφορά εκπαιδευτικές εξετάσεις, θα έχεις σίγουρη επιτυχία.

Αιγόκερως: Φίλε Αιγόκερε, σου έχω και καλά και πιο δύσκολα νέα. Στα δύσκολα θα χρειαστεί να προσέξεις πολύ, ειδικά δύο συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας, τη 18η και την 20ή Ιουλίου διότι θα είναι πολύ πιεστικές, ειδικότερα αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Στα καλά νέα να σου πω πως απ’ τις 18 Ιουλίου και μετά, η Αφροδίτη μπαίνει επιτέλους στο αγαπημένο σου ζώδιο, αυτό του Καρκίνου, που σε βοηθάει πάρα πολύ να φτιάξεις τις διαπροσωπικές σου κι ερωτικές σχέσεις ή να ανανεώσεις την υπάρχουσα σχέση ή τον γάμο σου.

Υδροχόος: Ηδη βίωσες μία απίστευτη εύνοια από τις αρχές Ιουλίου στο κομμάτι των ερωτικών σου σχέσεων. Η εύνοια αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και τις 18 Ιουλίου, οπότε δώσε λίγο ακόμα πόνο. Από τις 19 Ιουλίου και μετά, ασχολείσαι πάρα πολύ με αυτά τα πεζά θέματα, που αφορούν την υγεία, την καθημερινότητα, τη δίαιτα, το γυμναστήριο και την καλυτέρευση των εργασιακών σου σχέσεων (που βέβαια πάντα είναι καλές, φημίζεσαι ότι είσαι το ζώδιο με ειδίκευση στο χαλαρό PR). Από τις 19 Ιουλίου και μετά, η επικοινωνία σου επικεντρώνεται στο ερωτικό επίπεδο, αλλά σε μία μονογαμική πλέον βάση!

Ιχθύες: Το ξέρω πως περίμενες πολύ καιρό αυτή τη θέση, όπου η Αφροδίτη ετοιμάζεται να μπει στον φιλικό σου Καρκίνο. Αυτό συμβαίνει με απίστευτη ευλογία για σένα από τις 18 Ιουλίου και μετά. Η Αφροδίτη από κει ανανεώνει πάρα πολύ το ξεχασμένο ταλέντο σου στον έρωτα και σου προσφέρει πάρα πολλές νέες γνωριμίες, με μία υπέρμετρη γλύκα στις επαφές σου, σχεδόν πετιμέζι! Διάλεξε και πάρε κάποιους υποψηφίους, όμως, διότι ο Σεπτέμβριος, όταν και θα νοικοκυρευτείς, είναι κοντά. Εάν είσαι παντρεμένος και γονιός, τότε θα ασχοληθείς πάρα πολύ με τα θέματα των παιδιών.

Βασίλης Μπισμπίκης: Γεμάτος φιλοδοξία, πάθος, τέχνη και παρόρμηση

Γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου 1977 ανήκει στο εργατικό και διαισθητικό ζώδιο του Σκορπιού. Ο αστρολογικός του χάρτης έχει μία εξαιρετική δυναμική φιλοδοξίας, πάθους, τέχνης, παρόρμησης και ενσυναίσθησης καθώς οι πλανήτες του ανήκουν στα στοιχεία του νερού, του αέρα και της φωτιάς. Εντονη είναι η απουσία του στοιχείου της Γης στον χάρτη του, υποδεικνύοντας ότι το αδύναμο σημείο του είναι η οργάνωση, η μεθοδικότητα και η υπομονή.

Η Αφροδίτη του βρίσκεται στον Ζυγό χαρίζοντάς του γνήσια αγάπη για την τέχνη και την καλή αισθητική. Με ό,τι καταπιάνεται θέλει να έχει άρτια εικόνα με αρμονία και ισορροπία ενώ σε προσωπικό επίπεδο η Αφροδίτη τον προικίζει με εξωστρέφεια, διπλωματία και έντονη τάση για ουσιαστική συντροφικότητα.

©papadakispress

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις διαλέγει πάντα συντρόφους με φινέτσα και φυσική ευγένεια, που υπόσχονται αρμονία και καλή συνύπαρξη στη σχέση. Ο Ερμής του σε σύνοδο με τον Ουρανό τού δίνουν μία πρωτοποριακή σκέψη και λογική, η οποία όμως έχει σύμβουλο και καθοδηγητή το συναίσθημα. Ταυτόχρονα με την ευνοϊκή όψη του Δία με τον Ερμή, έχει αντίληψη και μπορεί να εισχωρεί βαθιά στα πράγματα και στους χαρακτήρες που υποδύεται. Επίσης ο δείκτης του χιούμορ του και  της σάτιρας είναι ιδιαίτερα υψηλός, ενώ παράλληλα μπορεί να πληγώσει κάποιον πολύ, όταν στρέψει προς μία κατεύθυνση τα βέλη του.

Ο Άρης του βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, γνωστό και ως ζώδιο του ηθοποιού. Η θέση του Αρη σε ζώδιο της φωτιάς τού δίνει πύρινες αποχρώσεις στον χαρακτήρα, όπως έντονη μαχητικότητα, ενθουσιασμό καθώς και πολλά αποθέματα ενέργειας. 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.