Αστρολογικές προβλέψεις: Ηρεμία πριν από…την αστρική καταιγίδα

©zar_athrou_stra/ Instagram

Λίγο ακόμα έμεινε για να φτάσουμε στον υπέροχο αστρολογικά Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε, όμως, ας ασχοληθούμε με αυτή την εβδομάδα, η οποία έχει αυτή την περίεργη ηρεμία, λίγο πριν απ’ την καταιγίδα (ναι, έρχεται στις τρεις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου). Ηλιος, Αρης και Ερμής, αλλάζουν ζώδια φέρνοντας ένα αεράκι ηρεμίας και χαλάρωσης. Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους, όπου θα μείνει για επτά ολόκληρους μήνες!

zar_athrou_straActionPress

Τυχεροί της εβδομάδας: Παρθένοι, Ιχθύες, Υδροχόοι

Κριός: Ο Άρης απ’ το ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί το κομμάτι της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των μετακινήσεων, αλλά και του μεταφορικού σου μέσου. Από 22 Αυγούστου και μετά, συμβαίνει κάτι εκπληκτικό στα επαγγελματικά σου και στα οικονομικά σου, μία προαγωγή, μία αύξηση μυρίζει ή μία καλή συμφωνία με ιδιαίτερα οικονομικό όφελος. Στις 24 Αυγούστου θα ζήσεις μία υπέροχη μέρα -και νύχτα επίσης- με πολλά ερωτικά vibes.

Ταύρος: Μία ακόμη βδομάδα που έχεις επιζήσει κι όλα τα άλλα θα σου φανούν παιχνιδάκι. Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους κι ο δανεισμός σου αυξάνεται, καθώς και τα έκτακτα έξοδά σου (για διακοποδάνειο σε κόβω). Γενικά σε ό,τι ακούσεις κράτα μικρό καλάθι – χαμένος δεν θα βγεις. Στις 22 συμβαίνουν πολύ ωραία πράγματα στα ερωτικά σου και βλέπεις λίγο… φως στο τούνελ. Η εβδομάδα κλείνει με μία απίστευτη θέληση να ξαναρχίσεις γυμναστήριο και δίαιτα.

Δίδυμοι: Καλώς τα δέχτηκες, μπαίνει ο Αρης στο ζώδιό σου, ο οποίος ήρθε για να κάνει αρμένικη βίζιτα και να φύγει το πρώτο τρίμηνο του 2023! Ναι, πολύ καλά διάβασες, τον Μάρτιο του 2023. Αυτό για σένα σημαίνει αυξημένα επίπεδα ενέργειας, στόχοι που πιάνονται με επιτυχία, ευερέθιστο νευρικό σύστημα, μπορεί και έντερο, σεξουαλική υπερδραστηριότητα, αλλά και καβγάδες.

Καρκίνος: Επτά μήνες παρασκήνιο, επτά μήνες που θα κρατάς κρυφές τις ανησυχίες σου, τον καταπιεσμένο θυμό σου και θα ζεις μια passive aggressive ψυχολογία. Στις 22 Αυγούστου μαλακώνει πάρα πολύ η ερωτική σου επικοινωνία και στάζει μέλι, ενώ στις 24 Αυγούστου… μελώνει και το πορτοφόλι σου, καθώς δέχεται αυξημένα εισοδήματα ως ανταμοιβή της καλής σου επαγγελματικής πορείας. Από το τέλος της εβδομάδας ξεκινάς να ασχολείσαι έντονα με θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Λέων: Πληγώνονται μωρέ τα λιοντάρια; Ναι, αλλά δεν το δείχνουν. Αυτό για τα λιοντάρια μετράει πιο πολύ. Στις 23 Αυγούστου ο κυβερνήτης σου περνάει σε ένα πιο ήρεμο ζώδιο απ’ το δικό σου κι αυτό είναι η Παρθένος. Καιρός για ηρεμία, ανασυγκρότηση και μία ζεν κατάσταση, που θα φορτίσει την ψυχική σου μπαταρία. Η προσοχή σου αυτό το διάστημα θα επικεντρωθεί σε οικονομικά θέματα και νέες πηγές εισοδημάτων, καθώς έχεις αρκετά χρέη να τακτοποιήσεις. Στις 24 Αυγούστου μία λύση ως μάννα εξ ουρανού παρουσιάζεται σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε είχε ταλαιπωρήσει καιρό τώρα.

Παρθένος: Είσαι ένα… τσικ μακριά ώστε να τελειώσει ο πιο ξενέρωτος μήνας για σένα. Στις 22 Αυγούστου σού παρουσιάζεται μία σούπερ μοναδική ευκαιρία να υλοποιήσεις μία ιδέα σου, απ’ την οποία θα βγάλεις πολλά λεφτά, εκμεταλλεύσου την. Η μόνη νότα παραφωνίας αυτής της εβδομάδας θα είναι κοντά στις 21 Αυγούστου, όπου θα ειπωθούν Ποσειδώνια λόγια με το ταίρι σου, τα οποία μπορεί να μην έχουν καμία λογική, βάση και υπόσταση. Κατά τ’ άλλα, προετοιμάσου για ένα επτάμηνο -τουλάχιστον- όπου το κομμάτι των επαγγελματικών σου θα προσφέρει απίστευτη προοπτική για εξέλιξη μέχρι και αλλαγή εργασιακής στέγης.

Ζυγός: Ηρθε η στιγμή να ηρεμήσεις λίγο, να αποτραβηχτείς από σέλφι και κοινωνικές εκδηλώσεις, να τα πεις με τον εαυτό σου και να βρεις το κέντρο σου. Σε αυτό θα βοηθήσει ο Αρης, ο οποίος θα βρεθεί στον ανάλογο οίκο σου, που αφορά την αυτο-αξιολόγηση και τη… βαθιά βουτιά στο υποσυνείδητο για επτά ολόκληρους μήνες. Κατά τ’ άλλα ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα δεχτεί μία πάρα πολύ ωραία όψη στις 24 Αυγούστου, που γιατρεύει κάποια συναισθηματικά οικονομικά σου τραύματα.

Σκορπιός: Φίλε Σκορπιέ, σου έχω ένα καλό νέο κι ένα λιγότερο καλό νέο. Ας ξεκινήσω απ’ τα δύσκολα, στα οποία άλλωστε είσαι πολύ συνηθισμένος. Για επτά περίπου μήνες θα διακανονίζεις οικονομικές υποχρεώσεις σε δάνεια, εφορίες κι άλλα τέτοια ξενέρωτα. Το ίδιο διάστημα, όμως, η ερωτική και σεξουαλική σου ζωή θα χτυπήσει επίπεδα ρεκόρ. Θα είναι, στο υπόσχομαι, μία αξιομνημόνευτη περίοδος για τη λίμπιντό σου. Από 23 Αυγούστου και μετά ξεκινάς μία πιο κοινωνική και ανοιχτή περίοδο με φίλους και πολλές νέες γνωριμίες. Στις αρχές της εβδομάδας πρόσεξε μόνο για τυχόν παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

Τοξότης: Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, φίλε Τοξότη, η πλανητική αλλαγή που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Αρης, να ξέρεις, από 20 Αυγούστου και μετά περνάει στους Διδύμους και επηρεάζει για επτά περίπου μήνες τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και του γάμου.  Σε άλλα νέα, οι πλανήτες αρχίζουν και συγκεντρώνονται στον άξονα των μεταβλητών ζωδίων, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου από τέλη Αυγούστου, αλλά και τον Σεπτέμβριο θα επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σου, τα οποία στο υπόσχομαι θα πάρουν… φωτιά (με την καλή έννοια).

Αιγόκερως: Ο Άρης μετακινείται σε έναν τομέα της ζωής σου, ο οποίος γενικά θέλεις να είναι ήσυχος, αλλά για επτά μήνες δεν θα είναι, σε προειδοποιώ, θα έχει αλλαγές κι η καθημερινότητά σου θα αλλάξει, έχοντας έντονο το στοιχείο του καινούργιου. Αυτό το διάστημα θα αναγκαστείς να στραφείς πιο πολύ στο θέμα υγεία, κάτι που το προηγούμενο διάστημα το έπιανες και το άφηνες. Στις 22 Αυγούστου συμβαίνει μία εκπληκτική όψη και φαίνεται πως θα εμπλακείς σε μία επένδυση ή θα υλοποιηθεί μία δική σου επιχειρηματική ιδέα που θα αλλάξει το μέλλον σου.

Υδροχόος: Ελα, λίγο ακόμα Αύγουστο έχεις και τερματίζεις καταϊδρωμένος, πίνοντας νερό στην τοποθεσία Σεπτέμβριος. Μέχρι τότε, όμως, αυτή η εβδομάδα σού προσφέρει ένα ήρεμο διάστημα για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και τα χρέη σου. Ο Άρης θα κατοικοεδρεύσει για επτά μήνες περίπου στο κομμάτι που αφορά την ερωτική σου δραστηριότητα και στη χαρά της ζωής. Σε άλλα νέα, παίζει να είσαι απ’ τους πιο τυχερούς αυτού του επταμήνου. Στις 24 Αυγούστου γλυκαίνει πάρα πολύ η επικοινωνία σου σε ερωτικό επίπεδο κι οι επαφές σου -με άτομα που σε ενδιαφέρουν- κυλούν… σαν το νερό στ’ αυλάκι.

Ιχθύες: Ψάρι μην… ψαρώσεις, αλλά μην ψαρώνεις, όμως και τους άλλους, καθώς αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει έντονη αυτή η τάση να πεις, αλλά και να ακούσεις, παραμύθια. Ο Άρης μετακινείται με αρμένικη βίζιτα για επτά περίπου μήνες στο κομμάτι που αφορά το σπίτι σου και την οικογένειά σου και ζητήματα τέτοιου είδους θα σε απασχολήσουν έντονα. Ο Ηλιος απ’ τις 23 Αυγούστου και μετά περνάει επιτέλους στο κομμάτι που αφορά στη δημιουργία μόνιμης ερωτικής σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας. Σε άλλα νέα, ό,τι γνώρισες γνώρισες, τώρα πρέπει να διαλέξεις τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου.

ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΖΙ: Κριός με Κριό τη στέλνουν στην κορυφή της επιτυχίας

Η Νάνσι Πελόζι γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1940 κι είναι η μοναδική γυναίκα με την υψηλότερη βαθμίδα στην ιστορία του Κογκρέσου, αυτή της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών. Ανήκει στο δυναμικό κι αειθαλές ζώδιο του Κριού με ωροσκόπο επίσης Κριό, συνδυασμός που πολλαπλασιάζει τις ηγετικές της ικανότητες και τη φέρνει άνετα στην κορυφή της επιτυχίας. Ο αστρολογικός της χάρτης χαρακτηρίζεται από τα στοιχεία της φωτιάς, της γης και του νερού, με έντονη την παντελή απουσία του στοιχείου του αέρα. Ο συνδυασμός των στοιχείων του χάρτη της φέρνει ένα πολύ λειτουργικό σχήμα για καριέρα πολιτικού, με ένα πλήθος θετικών πλανητικών χαρακτηριστικών. Ετσι προκύπτει έντονο ταμπεραμέντο και ενθουσιασμός απ’ τον Ηλιο και τον Δία της στον Κριό, υπομονή, στρατηγική και οργάνωση απ’ την Αφροδίτη και τον Αρη στον Ταύρο, αλλά και έντονη ενσυναίσθηση απ’ τον Ερμή στους Ιχθύες, καθώς και απ’ τη Σελήνη της στον Σκορπιό. Να υπογραμμίσουμε ότι η Σελήνη της στη θέση αυτή, της δίνει ένα βαθύ ένστικτο αυτοσυντήρησης και συναισθηματικής αντίληψης του περιβάλλοντός της, καθώς μπορεί να διαβάσει εύκολα πίσω απ’ τις γραμμές τις καταστάσεις και τους πολιτικούς αντιπάλους της. Με το δυνατό τρίγωνο Πλούτωνα και Ηλιου έχει μία εξαιρετική δυναμική φιλοδοξίας, φήμης κι αυτή η όψη τής έχει δώσει γενναιόδωρα τις ευκαιρίες να κατακτήσει υψηλά αξιώματα.

©Nancy Pelosi-Twitter

Σε προσωπικό επίπεδο οι πλανήτες της, Αφροδίτη και Αρης απ’ τον Ταύρο τής έχουν δώσει μία πολύ καλή σταθερή συντροφική ζωή καθώς και έχει έναν μόνο ευτυχισμένο γάμο στο ενεργητικό της απ’ το 1963. Να σημειωθεί ότι ο γάμος της έγινε με την τότε διέλευση του Δία στους Ιχθύες, θέση που θεωρείται η καλύτερη για να τελεστεί ένας γάμος και να μακροημερεύσει.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.