Αστρολογικές προβλέψεις: Εβδομάδα μεγάλων ευκαιριών

Απ’ τις πιο εντυπωσιακές, εποικοδομητικές και γενναιόδωρες βδομάδες όλο του φθινοπώρου αυτή που μόλις ξεκινάει.

zar_athrou_stra / Action Press

Αν περιορίσουμε τις μικροαναποδιές που μπορεί να φέρνει ο ανάδρομος Ερμής, είναι μία βδομάδα μεγάλων ευκαιριών σε πλάνα που υπόσχονται επιτυχία, ακόμα και μακροπρόθεσμα. Επανέρχονται στο… τραπέζι παλιές σημαντικές συμφωνίες, αλλά και ερωτικές σχέσεις που επαναξιολογούνται με τον καλύτερο τρόπο ώστε η επιτυχία να μοιάζει μονόδρομος.

Κερδισμένοι: Κριοί, Παρθένοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Ιχθύες

Κριός: Συνεχίζει ο Δίας να βρίσκεται στο ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες για επέκταση και πρόοδο. Αν εξαιρέσεις μία θολή εκτίμηση που αφορά  τα εργασιακά σου και την καθημερινότητά σου έχεις πολλές ευκαιρίες να φτιάξεις επιτέλους την ερωτική σχέση επικοινωνώντας εύστοχα τις βαθύτερες σκέψεις σου στον σύντροφό σου χωρίς φόβο και πάθος, λαμβάνοντας το ύψιστο δώρο της βαθιάς συντροφικότητας. Αυτή η βδομάδα φέρεται πολύ καλά και στους στόχους καριέρας, καθώς στις 28 Σεπτεμβρίου συμβαίνει μία εκπληκτική όψη στον κυβερνήτη σου, Αρη, που σε βοηθάει να σταθεροποιήσεις στόχους καριέρας και να εδραιοποιήσεις το status σου.

Ταύρος: Οι καλύτερες μέρες είναι εδώ, εάν καταφέρεις να μην παραμυθιαστείς στα ερωτικά σου ή σε μία νέα γνωριμία που θα προκύψει αυτή την εβδομάδα. Κάνεις επίσης ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά σου, αλλά και στην ευεξία σου και πατάς ένα restart στη ρουτίνα σου. Στις 26 του μήνα συμβαίνουν εκπληκτικά πράγματα στα ερωτικά σου και μία όμορφη ιστορία παίρνει πολύ ωραία τροπή. Επαγγελματικές συζητήσεις και δημιουργικά πλάνα, που αφορούν εκπαίδευση ή επαφές με εξωτερικό κρύβουν μία μεγάλη επιτυχία. Στις 28 Σεπτεμβρίου η καριέρα σου σε βοηθάει σε ένα οικονομικό θέμα με κάποιας μορφής διευκόλυνση δανεισμού.

Δίδυμοι: Η νέα Σελήνη σού δίνει απίστευτη ώθηση στο κομμάτι του έρωτα, της διασκέδασης και μιας γνωριμίας, η οποία μπορεί να προκύψει μέσα από φίλους. Κάτι καλό συμβαίνει επίσης σε ένα ζήτημα σπιτιού που σε απασχολούσε καιρό και τέθηκε ξανά επί τάπητος για να βρει επιτέλους τη σωστή λύση. Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Αρης κάνει ένα πανέμορφο τρίγωνο με τον Πλούτωνα χαρίζοντάς σου σημαντικές ευκαιρίες για επιχειρηματικά σχέδια. Από 29 του μήνα και μετά η Αφροδίτη μπαίνεις στον Ζυγό, σε μία εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για σένα και για τα ερωτικά σου. Κάνε λίγο υπομονή έχει κι άλλη εύνοια ο Οκτώβριος!

Καρκίνος: Νέα ευνοϊκά ξεκινήματα αυτή την εβδομάδα σε θέματα σπιτιού, μετακόμισης ή αγοράς ενός ακινήτου. Αν προσπαθήσεις να μην πέσεις σε επικοινωνιακές λακούβες αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ωραίες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Οι πλανήτες ενισχύουν ή την υπάρχουσα ερωτική σου σχέση με ένα δροσερό αεράκι ανανεώσης ή κάνεις επιτέλους μία νέα σχέση που σου πάει… γάντι. Προσπάθησε λίγο να μην υπερβάλλεις σε θέματα καριέρας. Παρ’ όλο που έχεις εύνοια υπάρχει ο κίνδυνος να παρερμηνευτούν υποσχέσεις λόγια κι επικοινωνίες. Αν είσαι ελεύθερος, το τελευταίο τετραήμερο της εβδομάδας ευνοεί πάρα πολύ για έναν… ξεμυαλιστικό έρωτα.

Λέων: Μία εβδομάδα κατά την οποία στοχοπροσηλώνεσαι στα οικονομικά σου. Εχεις να λάβεις από κάπου αναδρομικά χρήματα ή παλιά δανεικά απλώς έρχονται τώρα να φουσκώσουν το πορτοφόλι σου. Ξεκάθαρα ευνοείται ο μισθός σου απ’ την εργασία σου καθώς επίσης θα ρυθμίσεις θέματα εργασιακής ρουτίνας με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Την Τετάρτη συμβαίνει κάτι εξαιρετικό στο θέμα του έρωτα. Εάν είσαι δεσμευμένος θα ανανεώσεις την υπάρχουσα σχέση σου, εάν είσαι αδέσμευτος, μία φιλική γνωριμία μέσα από παρέα μπορεί να βγάλει σε δρόμο ερωτικής μονιμοποίησης και σταθερότητας.

 Παρθένος: Ελα, παραδέξου το! Η Αφροδίτη σε έχει ευνοήσει καθώς έχει αναθερμάνει τα ερωτικά σου, την ομορφιά σου, τη γοητεία σου αλλά και τα χρήματά σου δεν έχεις παράπονο. Εκμεταλλεύσου αυτό το συγκλονιστικό διάστημα, δεν ξέρω, κοιμήσου λιγότερο, ζήσε περισσότερο διότι ευνοείσαι απίστευτα και στα πάντα. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις -εάν είσαι Παρθένος του τρίτου δεκαημέρου- είναι τα σενάρια τύπου Κρίστιαν Αντερσεν στα ερωτικά σου. Τη Δευτέρα και την Τρίτη εάν είσαι αδέσμευτος έχεις μία ευκαιρία να γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα. Εάν θέλεις επίσης να αποκτήσεις απόγονο, αυτή είναι μία πολύ καλή στιγμή.

Ζυγός: Μια βδομάδα-προθάλαμος του Οκτωβρίου, ο οποίος για σένα διαφαίνεται πάρα πολύ καλός και αξιοποιήσιμος μήνας σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στα ερωτικά σου και τα οικονομικά σου. Η νέα σελήνη, λοιπόν, σε ανανεώνει κι ενισχύει την ερωτική σου σχέση στο έπακρο. Εάν είσαι αδέσμευτος, είναι λίγες οι πιθανότητες να παραμείνεις single. Είναι θέμα χρόνου να δεσμευτείς. Την Τετάρτη δέχεσαι μία εκπληκτική εύνοια σε θέματα έρωτα κι η ψυχολογία σου αναπτερώνεται. Την Πέμπτη η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου κι ομορφαίνεις κι άλλο καθώς έρχεται η εποχή της λάμψης σου.

Σκορπιός: Ενα παρασκηνιακό νέο ξεκίνημα γίνεται αυτή την εβδομάδα για σένα, το οποίο θα κρατήσει μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου. Ετοιμάζεις πράγματα και καταστάσεις που δεν αποκαλύπτεις ακόμα, καθώς θα τα δουλεύεις στο μυαλό σου μέχρι να βγουν στο προσκήνιο. Η ψυχολογία σου φτιάχνει, το ίδιο κι η καθημερινότητά σου, αλλά κι η ευεξία σου. Ενα θέμα που αφορά οικονομικές υποχρεώσεις και οικογενειακά βάρη βρίσκει λύση. Ενας έρωτας σού χτυπάει την πόρτα, καινούργιος αν είσαι αδέσμευτος ή μπορεί κι όσο είσαι δεσμευμένος, δεν ξέρεις! Πρόσεχε μόνο διότι η ερωτική αυτή ιστορία έχει πολύ Ποσειδώνα και πολλή αυταπάτη.

Τοξότης: Αυτή η βδομάδα σού επιφυλάσσει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα διασκέδασης,  κοινωνικής δικτύωσης με νέους φίλους κι επαφές. Ενα ζήτημα που αφορά το σπίτι και την καριέρα σου σε απασχολεί, όμως για να βρεις τη σωστή λύση προσπάθησε να μην ωραιοποιείς τα δεδομένα που έχεις, αλλά να είσαι αντικειμενικός στην κρίση σου. Αυτό το δίμηνο σού φέρνει μία ερωτική σχέση, με κανονική δέσμευση από αυτή που φαίνεται περίεργη για έναν Τοξότη. Ναι, ερωτεύεσαι πολύ, είναι γεγονός. Αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία με το ταίρι σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σταθεροποίηση της σχέσης σας.

Αιγόκερως: Και πού θα είχες εύνοια αυτή την εβδομάδα; Στα επαγγελματικά σου. Ναι, αυτή εβδομάδα δεν είναι η πιο ερωτική για σένα, είναι αλήθεια αυτό. Τα οικονομικά σου και τα επαγγελματικά σου ζούνε μεγάλες στιγμές. Μία προαγωγή είναι στα… σκαριά και αυτή την εβδομάδα. Η αναγνώριση στο πρόσωπό σου είναι τόσο μεγάλη που αποκτάς μία μορφή διασημότητας στον κοινωνικό σου περίγυρο ή στο εργασιακό σου περιβάλλον και όπου αλλού εμπλέκεται αυτή η θέση πρωτιάς που κατακτάς. Παράλληλα, θέματα σπιτιού ευνοούνται πάρα πολύ και παρελθοντικά προβλήματα βρίσκουν λύσεις.

Υδροχόος: Απ’ την πολύμηνη  παραμονή του Αρη στους Διδύμους ο πιο κερδισμένος απ’ όλους μέχρι τον Μάρτιο είσαι εσύ. Το νέο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, που θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ενεργοποιεί την επικοινωνία σου, τα σχέδιά σου ακόμα και ταξίδια στο εξωτερικό. Κάποια παρασκηνιακά γεγονότα συμβαίνουν με ευνοϊκή, όμως, χροιά στα μέσα της εβδομάδας και δεν αποκλείω φλογεροί εραστές απ’ το παρελθόν να σου χτυπήσουν ξανά την πόρτα. Το θέμα για σένα είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε νέες ερωτικές ιστορίες και παλιές. Αν με ρωτάς, διάλεξε τις νέες και… άκαυτες.

Ιχθύες: Κόβεται το σεξ; Οχι απλώς δεν κόβεται, αλλά πέφτεις με τα μούτρα σε αυτή τη δραστηριότητα που είχες ξεχασμένη από καιρό. Αποκλείω εντελώς να περάσει ο Σεπτέμβριος και να μη βρεθείς μέσα σε μία σχέση, παλιά ή νέα, που πραγματικά θέλεις πολύ. Ολοι οι πλανήτες συνωμοτούν για έναν πολύ δυνατό έρωτα (που έχει μέσα και λίγο αυταπάτη, όμως μόνο αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, οπότε σε αυτή την περίπτωση αυτοχαστουκίσου λίγο παραπάνω καθώς ερωτεύεσαι). Εάν δεν είσαι ήδη δεσμευμένος, έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιον σπουδαίο έρωτα μέσα από φίλους την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ρότζερ Φέντερερ: Λιοντάρι με εγκράτεια και χωρίς αλαζονεία…

©Eurokinissi

Ο Ρότζερ Φέντερερ, ο -κατά πολλούς ίσως- καλύτερος τενίστας όλων των εποχών, γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1981 κι ανήκει στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, που του ταιριάζει απόλυτα. Ο ωροσκόπος του βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, προσδίδοντας έτσι στον χαρακτήρα του τον αυτοέλεγχο και την εγκράτεια, περιορίζοντας αισθητά τον κίνδυνο της αλαζονείας σε όλη του την αθλητική καριέρα. Η Παρθένος τον βοηθάει  επίσης και στη μεθοδευμένη εργατικότητα, που τον έχει γαλουχήσει στις δύσκολες στιγμές. Ο Λέοντας στο ζώδιό του, με τη βοήθεια του μετριοπαθούς ωροσκόπου του Παρθένου, κατάφερε να μην τον κάνει αλαζόνα, αλλά ευτυχώς μόνο περήφανο αθλητή με υψηλά ιδεώδη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής του καριέρας ο ενδυναμωμένος Ερμής του, σε σύνοδο με τον Ηλιο του, τον βοήθησε να έχει στρατηγική στα παιχνίδια του με αυξημένη ζωτικότητα, εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες καθώς επίσης βοήθησε να προστατεύσει το σώμα του απ’ την εξαντλητική ρουτίνα  του πρωταθλητισμού. Ο Ρότζερ Φέντερερ στον αστρολογικό του χάρτη έχει μία πολύ ισχυρή Αφροδίτη, η οποία τον προικίζει με δημοφιλία και μαγνητισμό ως προσωπικότητα στα πλήθη. Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου επιδεικνύουν την ταπεινότητα σε συνδυασμό με την περηφάνεια του Λέοντα κι αυτό ήταν το χαρακτηριστικό που -σε όλη του την καριέρα- τον έκανε αγαπητό στον κόσμο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ενας υπεραθλητής σύμβολο (Λέων) με προσήλωση μόνο στον αθλητικό στόχο (Αφροδίτη, Παρθένος) κι όχι στην προσωπική του προβολή. Κάτι εξίσου σημαντικό στον χάρτη του, αλλά κι εντυπωσιακό είναι ότι όλοι οι πλανήτες του βρίσκονται στο δυτικό ημισφαίριο κι αυτό υποδηλώνει την αδιάκοπη αποφασιστικότητα να πετύχει τους στόχους της ζωής του με επιμονή, υπομονή και πίστη, όπως αρμόζει σε ένα γήινο ζώδιο. 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.