Αστρολογικές προβλέψεις: Έφτασε η ώρα όλοι να… χαλαρώσουν

©zar_athrou_stra/ Instagram

Επιτέλους το σκηνικό αλλάζει κι ο Σεπτέμβριος φέρνει την ξεκούραση που τόσο χρειάζονταν όλα τα ζώδια.

zar_athrou_stra / ActionPress

Οι όψεις της εβδομάδας είναι μόνο θετικές κι έχουν να κάνουν με καλή επικοινωνία, ήρεμη δύναμη, ως επί το πλείστον μεταξύ των ζωδίων του αέρα καθώς και μία Αφροδίτη που μπαίνει στην Παρθένο, η οποία μας προετοιμάζει για ήρεμους τόνους στην αγάπη και στον έρωτα χωρίς εξάρσεις, κι έντονη κοινωνική προσφορά.

Κριός: Αυτή βδομάδα θα αναδείξει το έντονο επικοινωνιακό σου ταλέντο, χωρίς όμως εξάρσεις. Θα έχεις ήρεμους τόνους (περίεργο για σένα αυτό) και χαμηλότερο προφίλ στις συνομιλίες σου απ’ ό,τι συνήθως. Από 5 Σεπτεμβρίου και μετά, η Αφροδίτη απ’ το ζώδιο της Παρθένου σε ευνοεί πάρα πολύ για επικοινωνία σε θέματα εργασιακά και στο να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου με συνεργάτες. Παράλληλα αισθάνεσαι στο θέμα της υγείας μία ανανέωση και μία μοναδική ευεξία. Οχι ότι είχες ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα βέβαια σ’ αυτό τον τομέα.

Ταύρος: Στο υποσχέθηκα ότι θα έρθουν οι καλύτερες μέρες. Ναι, λοιπόν, ήδη έχουν φτάσει και βοηθάνε πάρα πολύ τον τομέα των ερωτικών σου. Η Αφροδίτη φέρνει βόλτα και γλύκα στον πέμπτο οίκο σου, που αναφέρεται στον έρωτα, στη δημιουργία, στη χαρά της ζωής και στο φλερτ. Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο κι επιτέλους νιώθεις πιο ανάλαφρος. Παράλληλα, έχεις θέσει ήδη ως προτεραιότητα την καλυτέρευση της ζωτικής σου κατάστασης κι ευεξίας. Η ψυχολογία σου έχει αρχίσει ήδη να ανεβαίνει τόσο, που κάτι κρυφά σχέδια στα εργασιακά αρχίζεις κι ετοιμάζεις, αλλά ακόμα  όμως κάτω απ’ το… τραπέζι.

Δίδυμοι: Αυτή η εβδομάδα είναι τόσο καλή που μέχρι και ο Αρης το ζώδιό σου δεν σε ενοχλεί. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και μετά, η Αφροδίτη μπαίνει στο κομμάτι που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Πιθανότατα θέματα που είχαν να κάνουν με μία ανακαίνιση ή μία μετακόμιση θα βρουν τον δρόμο τους κι ό,τι σχετικά προβλήματα υπήρχαν θα βρουν τις σωστές λύσεις τους.

Καρκίνος: Ποιος είναι ο βασικός σου άξονας εσένα; Μα φυσικά το σπίτι, η οικογένεια κι η καριέρα. Σε αυτούς τους δύο τομείς, λοιπόν, αυτή η εβδομάδα έρχεται να δώσει τις καλύτερες εξελίξεις. Από 5 Σεπτεμβρίου και μετά, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του φιλικού σου Παρθένου, θα ευνοηθείς πάρα πολύ σε θέματα επικοινωνίας, συμβολαίων και υπάρχει μία πολύ σοβαρή πιθανότητα να αγοράσεις και νέο μεταφορικό μέσο. Αν κάνεις ένα έκτακτο ταξιδάκι αναψυχής αυτή την εβδομάδα θα περάσεις πάρα πολύ καλά.

Λέοντας: Σου είχα υποσχεθεί καλύτερες μέρες. Ε, ναι, λοιπόν ήρθαν. Ευνοείσαι πάρα πολύ στο να υπογράψεις δυνατά συμβόλαια και να κλείσεις μοναδικές συμφωνίες ή να επικοινωνήσεις κάποιο πρότζεκτ ή νέο σου σχέδιο. Επίσης τώρα μπορείς να αγοράσεις και μεταφορικό μέσο ή ένα αντικείμενο/gadget, που έχει να κάνει με επικοινωνία. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και μετά, ευνοούνται πάρα πολύ τα οικονομικά σου, καθώς έρχεται μία νέα πηγή εισοδήματος που την ήθελες εδώ και καιρό.

Παρθένος: Αφού έζησες τον πιο ξενέρωτο μήνα του 2022, τον Αύγουστο εννοώ, έρχεται να σε αποζημιώσει επιτέλους ο Σεπτέμβριος με πανέμορφες εξελίξεις. Αυτή την εβδομάδα κάνεις μία νέα συμφωνία στα επαγγελματικά σου που φέρνει νέα έσοδα. Στις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται επιτέλους το αποτέλεσμα των κόπων σου απ’ τα επαγγελματικά σου. Η δυναμική σου για εξέλιξη είναι καταπληκτική αυτό τον μήνα. Από 5 Σεπτεμβρίου και μετά η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου χαρίζοντάς σου ομορφιά, εύνοια, ανανέωση, έρωτα, νέες γνωριμίες και λεφτά. Ενας νέος έρωτας σού χτυπάει την πόρτα. Θες κάτι άλλο;

Ζυγός: Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στην εξέλιξη του εαυτού σου, αλλά και της προσωπικής σου ζωής. Θα έχεις μία πολύ ωραία στιγμή με τον εαυτό σου, κάνοντας μία… βουτιά στο ολιστικό σου κέντρο, όπου θα βρεις ξανά τις ισορροπίες σου. Από 5 Σεπτεμβρίου και μετά η Αφροδίτη απ’ το ζώδιο της Παρθένου δίνει… φτερά στην ψυχολογία σου και σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι.

Σκορπιός: Θα αισθανθείς μία βελτίωση στην ερωτική σου ζωή κι η λίμπιντό σου θα τσιμπήσει λίγο παραπάνω ένταση. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, παρ’ όλο που θεωρείται ξενέρωτη για πολλούς, εσένα θα σε ευνοήσει πάρα πολύ και θα το ρίξεις έξω διασκεδάζοντας με φίλους, αλλά και νέους φίλους. Θα ξεσκονίσεις αυτό το διάστημα αρκετά τη δημοτικότητά σου και θα θυμηθείς πώς είναι να είσαι ένα σούπερ κοινωνικό ον.

Τοξότης: Η εβδομάδα αυτή έρχεται ν’ απογειώσει την ερωτική σου ζωή, τη διασκέδαση το φλερτ αλλά και τις νέες γνωριμίες. Επίσης ένα δημιουργικό σου σχέδιο, που είναι στο συρτάρι καιρό, μπορεί τώρα να αξιοποιηθεί καταλλήλως αυτή την εβδομάδα και να εξελιχθεί σε πραγματοποιήσιμο στόχο και όνειρο ζωής. Σου έχω κι άλλα καλά νέα. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και μετά η Αφροδίτη στην Παρθένο σού φέρνει απίστευτες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου κι ό,τι  ζητήσεις θα το πάρεις. Προαγωγή, αύξηση, αλλαγή εργασιακής στέγης, καλή αξιολόγηση, όλα αυτά συμβαίνουν προκειμένου να σε βγάλουν σε καλό δρόμο στην καριέρα.

Αιγόκερως: Ηρθε η εποχή που τα προβλήματα βρίσκουν λύσεις. Μία εξαιρετική ευκαιρία για την καριέρα σου θα επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, οπότε προσπάθησε να την αξιοποιήσεις καταλλήλως. Στις 5 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου κι εσένα σε ευνοεί ξεκάθαρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό.

Υδροχόος: Aυτή η εποχή ενδείκνυται για να αγοράσεις νέο μεταφορικό μέσο. Μπορείς να το κάνεις τώρα, πριν έρθει ο ανάδρομος Ερμής στις 10 του μήνα. Στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει  στον τομέα των σεξουαλικών σου και της ερωτική σου ανάτασης. Η λίμπιντό σου φτάνει στα ύψη επιτέλους, το ίδιο κι η ψυχολογία σου, καθώς ένας ωραίος αέρας ανανέωσης πνέει αστρολογικά.

Ιχθύες: Επιτέλους! Ο μήνας αυτός μιλάει για σένα και την ερωτική σου ζωή που εξελίσσεται σε μόνιμη σχέση. Η Αφροδίτη απ’ την Παρθένο υπόσχεται το ανέφικτο, ότι εσύ δηλαδή θα γίνεις ζευγάρι με έναν έρωτα, που τον πόθησες πολύ. Αυτή η εβδομάδα μιλάει όμως και για την τακτοποίηση οικονομικών σου εκκρεμοτήτων (χρέη, δάνεια, εφορίες, τράπεζες και όλα αυτά τα ξενέρωτα). Επίσης μιλάει και για σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σου. Αγαπημένε φίλε Ιχθύ, πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό τον μήνα προς όφελός σου διότι οι ευκαιρίες θα είναι πολλές σε όλους τους τομείς ζωής.

Τυχεροί της εβδομάδας: Ολοι!

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.