Αστρολογικές προβλέψεις: Δύσκολος μήνας και στο… φινάλε του

©zar_athrou_stra/ Instagram

Ένας δύσκολος μήνας κλείνει, αλλά ακόμα στο τέλος του μας σερβίρει δύσκολες όψεις, που μιλάνε για χωρισμό και διάλυση οικονομικών συνεταιρισμών.

zar_athrou_stra / ActionPress

Κριός: Πολλά ξαφνικά έκτακτα έξοδα, που μπορεί να αφορούν κόστη για ένα δημιουργικό σου πλάνο ή έξοδα για τα παιδιά σου, σε περίπτωση που είσαι γονιός. Απ’ τη μία η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου, που αφορά ένα νέο ξεκίνημα σε θέμα υγείας και εργασιακών σχέσεων, απ’ την άλλη, όμως, τα επικοινωνιακά σου ζητήματα στον τομέα των εργασιακών γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα. Μία άλλη όψη που πρέπει να σε απασχολήσει πάρα πολύ είναι αυτή της αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία φωνάζει για να προσέξεις τις φιλικές επαφές σου, καθώς θα υπάρχει τάση για παρεξηγήσεις.

Ταύρος: Κάνε λίγο υπομονή και αυτή την εβδομάδα και σου υπόσχομαι ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ πιο ήρεμος και καλός μήνας. Μέχρι να πατήσουμε το πόδι μας σε αυτόν τον ανακουφιστικό μήνα, όμως, θα χρειαστεί να προσέξεις πάρα πολύ το κομμάτι οικογένεια, σπίτι και καριέρα. Ο βασικός σου άξονας ζωής κλονίζεται και πιθανότατα εκεί θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις με αλλαγές και χωρισμούς από προσωπικές ερωτικές σχέσεις έως επαγγελματικές. Το σενάριο γι’ αλλαγή εργασιακής στέγης και εργοδότη να ξέρεις ότι «παίζει» πολύ και τα άστρα φωνάζουν, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, πως «κάθε εμπόδιο για καλό».

Δίδυμοι: Τώρα έρχεται η πρώτη γεύση του Αρη στο ζώδιό σου, καθώς η νέα σελήνη σού φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στο θέμα οικογένεια και σπίτι, αλλά απ’ την άλλη τα γεγονότα αυτά θα σου περιορίσουν κάπως την ελευθερία και τα «θέλω» σου. Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά, οι ευθύνες ανήκουν και σε άλλους, όχι μόνο σε σένα, μην το ξεχάσεις αυτό! Κατά τ’ άλλα πρόσεξε ιδιαιτέρα την επικοινωνία σου, τι λες, πώς το λες και πώς εκφράζεσαι, καθώς οι παρανοήσεις περιμένουν στη γωνία. Πρόσεξε επίσης και το πώς οδηγείς.

Καρκίνος: Ολα μιλάνε για τα έξοδά σου. Πληρωμές σε δάνεια, εφορίες, διακανονισμοί, χρέη του συντρόφου. Ολα αυτά πρέπει -όπως έσκασαν σαν βόμβα μεγατόνων- να τακτοποιηθούν με ηρεμία και ψυχραιμία από Σεπτέμβριο. Στα καλά νέα για σένα είναι ότι η νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου πραγματοποιείται στο φιλικό σου ζώδιο, αυτό της Παρθένου κι αυτό ευνοεί πάρα πολύ νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία, συμβόλαια, σχέδια και μετακινήσεις. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτό το διάστημα να αγοράσεις κάποιο καινούργιο μεταφορικό μέσο. Κάν’ το τώρα πριν από τις 10 Σεπτεμβρίου, όπου γυρνάει ανάδρομος ο Ερμής.

Λέων: Μια βδομάδα στη δίνη του κυκλώνα, μία «διαβολοβδομάδα» και μετά, όμως, από Σεπτέμβριο έρχεται η ανάσα ηρεμίας, γαλήνης και τακτοποιούνται όλα. Μην μου ανησυχείς. Τώρα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την κρίση που θα περάσεις στο κομμάτι τού εγώ σου, του γάμου σου και της καριέρας. Με 8 ρίχτερ θα ταρακουνηθούν αυτοί οι τομείς στη ζωή σου, αλλά να ξέρεις πως ό,τι απ’ αυτά μείνει όρθιο είναι αυτό που πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή σου, δες το σαν crash test. Στα καλά νέα είναι πως αυξάνονται τα εισοδήματά σου.

Παρθένος: Μία νέα σελήνη στο ζώδιό σου. Αυτό απ’ τη μία είναι ένα υπέροχο νέο, αλλά απ’ την άλλη έχει κάποιες δύσκολες όψεις που θα σε ζορίζουν λίγο. Θα σου ρίξω ένα σπόιλερ, όμως και θα σου πω ότι ο Σεπτέμβριος για σένα θα είναι καταπληκτικός. Μέχρι τότε, όμως, πρέπει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις εργασιακές σου σχέσεις, αλλά και το άγχος, το οποίο πηγάζει απ’ τη δουλειά διότι είναι πάρα πολύ εύκολο να σου «γυρίσει» σε ψυχοσωματικό. Δεν το χρειάζεσαι καθόλου αυτό.

Ζυγός: Ολα πήγαιναν καλά κι έρχεται το τέλος Αυγούστου να σου ταράξει την πραγματικότητα. Αυτή την Αφροδιτίσια, με τα λουλουδάκια και τους έρωτες. Ας ξεκινήσουμε απ’ τα θετικά, ό,τι και να συμβεί η ψυχολογία σου θα είναι δυνατή και θα αντέχει. Τα δύσκολα έρχονται στον τομέα έρωτας, σεξ και φίλοι. Πρόσεξε πάρα πολύ μην μπερδευτούν οι φίλοι σου στα προσωπικά σου κι εσύ στα προσωπικά των φίλων σου, διότι αυτό δεν θα πάει πολύ καλά. Κράτησε όσο μπορείς ισορροπίες και πάρε αποφάσεις μόνος σου, χωρίς να εμπλέκεις τρίτα άτομα (το ξέρω ότι δεν σου είναι το πιο εύκολο).

Σκορπιός: Κι εσύ, όπως ο Ταύρος, ο Υδροχόος κι ο Λέοντας δεν περνάτε καλά αυτή την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα περνάτε από τεστ αντοχών για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, που θα παραμείνουν στην καθημερινότητά σας. Οι δυσκολίες αυτές πετάνε το περιττό και το σαθρό απ’ τη ζωή σας. Δες θετικά όλο αυτό που θα γίνει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Δοκιμάζονται οι άξονες στη ζωή σου, που αφορούν σπίτι, γάμο και καριέρα. Ουσιαστικά δοκιμάζεται όλη σου η ζωή, αλλά να σου πω πως ο Σεπτέμβριος θα είναι μία όαση σε σχέση με τον Αύγουστο.

Τοξότης: Οχι ότι είσαι τυχερός, παιδί του Δία γαρ, αλλά ενώ όλοι ζουν ένα θρίλερ, εσύ περνάς και δεν ακουμπάς τις δύσκολες όψεις του Αυγούστου. Το μόνο που σε αγγίζει, σχεδόν ελάχιστα, είναι στις επικοινωνίες σου, αναφορικά με τη δουλειά και τις εργασιακές σου σχέσεις. Απ’ την άλλη, η νέα Σελήνη σου δίνει μία νέα συνεργασία, η οποία θα χρειαστεί έντονη προσπάθεια, αλλά θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε αν μπορείς λίγο παραπάνω το σώμα σου και προσπάθησε να μην έχεις πάρα πολύ άγχος. Κατά τα άλλα, είσαι απ’ τους τυχερούς της εβδομάδας.

Αιγόκερως: Τα άστρα μιλάνε για έσοδα, αλλά και πολλά έξοδα, καθώς και για το εκπληκτικό σου ταλέντο στη διαχείριση και τον διακανονισμό χρεών κι εξόδων. Η αλήθεια είναι ότι τα έξοδα αυτής της εβδομάδας θα υπερβούν κάθε ζωηρή φαντασία, αλλά δεν σε φοβάμαι καθόλου. Επειδή τα άστρα έχουν μία πρόνοια, η νέα σελήνη σε βοηθάει πάρα πολύ στο να ισορροπήσεις το κέντρο σου και να αποκτήσεις εσωτερικά όλη αυτή τη ζεν δύναμη.

Υδροχόος: Δες αυτή την εβδομάδα σαν το τελευταίο crash test που θα σου δείξει τι πρέπει να παραμείνει στη ζωή σου και τι όχι. Οι όψεις δεν είναι εύκολες, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Ολα φωνάζουν πως πρέπει να ξεσκαρτάρεις τις καταστάσεις που αφορούν τον γάμο σου και την οικογένειά σου. Ο,τι σε πιέζει θα χρειαστεί να το πετάξεις με στόχο τη δική σου βιωσιμότητα. Ο,τι συμβεί να ξέρεις ότι είναι για καλό, για το δικό σου καλό.  Το μοναδικό εύκολο αυτής της εβδομάδας είναι πως η νέα σελήνη σού απελευθερώνει τη λίμπιντο. Ιχθύες: Αυτή η νέα σελήνη είναι πάρα ευνοϊκή για σένα. Πραγματοποιείται στον οίκο που αφορά τις μόνιμες ερωτικές σχέσεις ή τον γάμο. Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις με ποιον θα πορευτείς μαζί σε αυτή τη ζωή. Αν είσαι παντρεμένος, θα ανανεώσει σίγουρα αυτό το διάστημα τον γάμο σου. Αυτό που θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα είναι το άγχος σου «πακετάκι» με τα ψυχοσωματικά σου. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο θέμα της διαχείρισης του άγχους και στο πώς αντιμετωπίζεις την καθημερινότητά σου. Αυτές τις λύσεις θα τις βρεις τον Σεπτέμβριο.

Οι τυχεροί της εβδομάδας: Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες

KΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ: Γνήσιος Παρθένος με πολύ ξεχωριστή ταυτότητα

Ο Κιάνου Ριβς πέρα από πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ με επιτυχημένες ταινίες στο ενεργητικό του, όπως το The Matrix, που έχουν αφήσει εποχή, προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου και ως άνθρωπος, καθώς φαίνεται να έχει ένα ιδιαίτερο προφίλ. 

©EPA/ETIENNE LAURENT

Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1964 και το πρώτο συμπέρασμα που βγάζουμε είναι πως είναι ένας γνήσιος Παρθένος, με πολύ ξεχωριστή, όμως, ταυτότητα. Η μεγάλη ιδιαιτερότητα στον χάρτη του είναι πως όλοι οι προσωπικοί του πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε δύο μόνο ζώδια, στην Παρθένο και στον Καρκίνο. Ο χαρακτήρας του έτσι χρωματίζεται έντονα απ’ τα χαρακτηριστικά της Παρθένου, κοινωνική προσφορά, ειλικρίνεια, γενναιόδωρες υπηρεσίες, σταθερότητα και τιμιότητα. Απ’ την άλλη, ο Καρκίνος τού προσφέρει έντονα τα στοιχεία της ενσυναίσθησης, της ανιδιοτελούς αγάπης, της φροντίδας στους άλλους, των ρομαντικών σχέσεων και την αγάπη στην οικογένεια.

Το γεγονός επίσης ότι όλοι οι πλανήτες του στην Παρθένο κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο του και βρίσκονται με πολυαστρία στον δωδέκατο οίκο του, αποκαλύπτουν μία απόκοσμη μάσκα, η οποία όμως μπορεί συνδυάσει τα χαρακτηριστικά της αγνότητας και της απλότητα της Παρθένου. Παράλληλα, έχει μία πλουτώνια επιρροή στον ωροσκόπο του απ’ την οποία πηγάζει η ήρεμη δύναμη κι ο μαγνητισμός του ως παρουσία καθώς κι η επιθυμία να διεισδύσει στον πυρήνα κάθε εμπειρίας, ώστε να τελειοποιήσει τον εαυτό του. Ο ανάδρομος Ερμής του παράλληλα, όπως όλοι όσοι έχουν ανάδρομο Ερμή, τον προικίζουν με ανατρεπτική σκέψη, παρατηρώντας όλα όσα οι υπόλοιποι προσπερνούν.

Με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ως βασική όψη της δεκαετίας που γεννήθηκε, σε σύνοδο στον Ωροσκόπο του, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ριβς είναι το πρόσωπο της γενιάς του. Οσοι γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’60 κι έχουν τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στην Παρθένο είναι ελεύθεροι, παρορμητικοί, καχύποπτοι, δύσπιστοι, οξυδερκείς, επαναστάτες που απορρίπτουν με πάθος την επιπολαιότητα. Σε αυτή τη γενιά ανήκουν επίσης τα πρώτα παιδιά της εποχής των υπολογιστών.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.