Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Εντοπίστηκε στη Νορβηγία

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον 6χρονο που έπεσε θύμα αρπαγής από το σπίτι του στην Κηφισιά. To παιδί βρίσκεται ήδη στη Νορβηγία, αναφέρουν πηγές της αστυνομίας. Φαίνεται πως έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για τη Δανία με πλαστό διαβατήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στις 8.40 το βράδυ της Τρίτης ένας κουκουλοφόρος μπήκε στο σπίτι που βρισκόταν το παιδί με την προγιαγιά του στην Κηφισιά. Το έβαλε με την βία σε ένα λευκό βαν που όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν νοικιασμένο και διέφυγε.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε τον φόβο του ότι το παιδί μπορεί να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, υποστήριξε.

«Λέμε πως είναι ο πατέρας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος», τόνισε και διευκρίνισε ότι «δεν είναι να πάμε με το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου», εξήγησε.  «Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα καθώς φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού», υπογράμμισε ο ίδιος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.