Αρπαγή 6χρονου: «Ο πατέρας του παιδιού δεν σηκώνει τα τηλέφωνα»

©ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Σε εξέλιξη συνεχίζει να βρίσκεται η υπόθση του 6χρονου από την Κηφισιά.

Παρά τη λήξη του Amber Alert, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται. Από το οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας γίνεται έκκληση για την επιστροφή του Ράινερ στην Ελλάδα.

Η θεία της μητέρας του, Εμμανουέλα Τερζοπούλου, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο MEGA για την υπόθεση. «Πληροφορήθηκα από τους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το σπίτι όλες αυτές τις μέρες, ότι έχουν απαγάγει το παιδί. Υπήρχε μία ενημέρωση από το δικηγόρο των απαγωγέων, το οποίο δεν θεωρούμε ότι πρόκειται για έγκυρη ενημέρωση. Έχουμε κληθεί από την αστυνομία, προκειμένου να ενημερωθούμε επίσημα. Ο πατέρας του παιδιού δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Δεν έχω καταλάβει με ποιόν τρόπο οι δημοσιογράφοι έχουν καταφέρει να μιλήσουν με τον πατέρα, πάντως η ανηψιά μου που παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα», τόνισε η ίδια.

«Η ενημέρωση ότι το παιδί ειναι στην Νορβηγία έγινε μέσω κάποιου μέιλ. Ελπίζω να μάθουμε κάποια πράγματα. Από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έφυγαν σαν κύριοι, ενώ είχε δοθεί σήμα απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και αναρωτιόμαστε εάν είχαν δώσει τα ονόματα του πατέρα και του θείου για να ελεγχθούν. Τί νόημα έχουν τα Amber Alert εάν μπορεί κάποιος να φύγει ανενόχλητος;», πρόσθεσε.

Η κα. Τερζοπούλου υποστήριξε πως «το παιδί μπορεί να είχε πλαστό διαβατήριο με άλλο όνομα», ενώ, σχετικά με την επιμέλεια τόνισε: «Έχει κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη ότι το παιδί πρέπει να μείνει εδώ για την ασφάλειά του. Έχει γίνει μία εγκληματική πράξη. Το παιδί δεν έχει μιλήσει με τη μητέρα του. Πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί της για το καλό του. Η μητέρα δεν μπορεί να πάει να δει το παιδί. Μετά την αποχώρηση της μητέρας και του παιδιού από τη Νορβηγία, της είπαν ότι εάν πάει ξανά στην Νορβηγία, θα συλληφθεί Πρέπει η έρευνα της αστυνομίας να ολοκληρωθεί τάχιστα», κατέληξε.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.