Αρλάουκας για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ήμουν τυχερός που έγινα φίλος σου»

©Eurokinissi

Συντετριμμένος ο Τζο Αρλάουκας για το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αποχαιρέτησε τον φίλο του με ένα post στα social media.

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ αποχαιρέτησε τον Έλληνα ολυμπιονίκη με ένα συγκλονιστικό post μέσω του επίσημου λογαριασμό του στο Instagram.

Αναλυτικά ο Τζο Αρλάουκας έγραψε:

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράψουν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Αλλά όταν κάποιος έρχεται στην ζωή σου και έχει τέτοιο αντίκτυπο ως άνθρωπος, πατέρας και αθλητής, η απώλεια είναι τεράστια. Άλεξ, γνωριστήκαμε πριν από 5 χρόνια και ο καρκίνος σε πήρε από εμάς. Πάντα θα σε θυμόμαστε για την επιρροή που είχες σε όλους γύρω σου.

Η παρουσία σου, η καρδιά σου, η ψυχή σου και το χαμόγελό σου είναι αυτά που σε καθόρισαν. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορώ να χαμογελάσω σήμερα είναι επειδή με κάποιον τρόπο ήμουν αρκετά τυχερός για να σε γνωρίσω, να γίνω φίλος σου και είχα την ευκαιρία να έρθω κοντά σε εσένα και την φανταστική οικογένειά σου.

Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλά άτομα στα οποία θα λείψεις και μπορείς να συμπεριλάβεις και εμένα σε αυτά. Το Navarino Challenge και το Σαντορίνη Challenge δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα, αλλά σε διαβεβαιώ πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην ξεχαστείς.

Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε και το μόνο που μπορώ να πω είναι “γ@@@ τον καρκίνο”. Σε αγαπάω και μου λείπεις».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.