Aρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1: Αγγιξε την υπέρβαση, «προδώθηκε» από την άμυνά του

EUROPA CONFERENCE LEAGUE / ΑΡΗΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Αρης άγγιξε την υπέρβαση, νίκησε με 2-1 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως έμεινε με «πικρή γεύση» καθώς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Conference League. Ενα αμυντικό λάθος ήταν αρκετό ώστε ο Ζάχαβι(74’) να βρει το γκολ που έβαλε τέλος στα όνειρα των Κιτρινόμαυρων. Είχε προηγηθεί το γκολ του Γκρέι(60’), ενώ ο Ντουκουρέ(81’) διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι παίκτες του Αρη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν και «προδόθηκαν» για ακόμη μια φορά από την αμυντική τους λειτουργία και την ποιότητα του Ζάχαβι. Η Μακάμπι αγωνίστηκε για σχεδόν 40 λεπτά με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γκλάζερ στη φάση του πέναλτι με το οποίο ο Γκρέι άνοιξε το σκορ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε το εισιτήριο για τα play-off του Europa Conference League όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νις στις 18 και 25 Αυγούστου.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό (67′ Μάνου Γκαρθία), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (78′ Ματέο Γκαρσία), Ιτούρμπε (68′ Καμάτσο), Πάλμα (90 +5′), Γκρέι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Βλάνταν Ίβιτς): Πέρετς, Μπίτον, Γεϊνί, Σάμποριτ, Ζεράλντες, Χόζες (78′ Καντίλ), Γκλάζερ, Φαν Όβεριμ (90′ Ρίκαν), Κανιχόβσκι (90′ Νταν Μπίτον), Κούβας (66′ Γκολάσα), Γιοβάνοβιτς (66′ Ζάχαβι).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.