Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Ήταν ανώτερος και πήρε εύκολα τη νίκη

©ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/MOTION TEAM

Άρης και Λεβαδειακός αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος με τους Θεσσαλονικείς να κερδίζουν με 3-0.

Ο Άρης στο 12ο λεπτό βρέθηκε να προηγείται με 1-0. Ο Γκρέι με υπέροχη κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Μαντσίνι, εκείνος βρέθηκε στη γραμμή της περιοχής, έκανε κίνηση και με ένα ψηλοκρεμαστό τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους ξανά με τον Μαντσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πάτησε περιοχή και με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-0. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ κυρίως με μακρινά σουτ, τα οποία δεν απείλησαν τον Κουέστα, με τον τερματοφύλακα του Άρη να έχει απαντήσεις σε όλες τις τελικές.

Η «επανάληψη» ξεκίνησε με τον Άρη να συνεχίζει να πιέζει και να είναι πιο απειλητικός. Στο 63′ ο Γκρέι κατάφερε να σκοράρει και αυτός, αφού έπειτα από μπαλιά του Πάλμα, κοντρόλαρε και με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Μάρκοβιτς. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με το σκορ να παραμένει στο 3-0 και έτσι οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέεσρμαν (Μαζικού 82′), Νταμπό (Ντιόπ 46′), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Καμάτσο (Γκαρθία 46′), Πάλμα (Ζερβινιό 74′), Γκρέι (Χατζηιωάννου 83′).

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος, Μπελμόντε (Λούα Λούα 58), Μεχία, Συμελίδης (Ρεγκίς 77′), Βρακάς (Βουτσάς 77′), Μουτίνιο (Νίκας 62′), Δούμτσιος

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.