Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός 1-1: Άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» 

©ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ολυμπιακός και Απόλλων Λεμεσού ήρθαν ισόπαλοι 1-1 για τα play-off του Europa League, με τις δύο ομάδες να αφήνουν «ανοικτούς λογαριασμούς» και την πρόκριση να κρίνεται στο Φάληρο.

Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με τον Γιάνγκα στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Έπειτα από σουτ του Κολ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Σισέ, ο επιθετικός των Κυπρίων εκμεταλλεύτηκε την κόντρα, βρέθηκε απέναντι από τον Βατσλίκ κι έκανε 1-0.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 29ο λεπτό, με τέρμα του Χουάνγκ, στο ντεμπούτο του. Ο Ρέαμπτσιουκ τροφοδότησε από τα αριστερά τον Κορεάτη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε τον Γιοβάνοβιτς με το αριστερό για το 1-1.

Οι παίκτες του Κορμπεράν ήταν ανώτεροι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Ελ Αραμπί, ωστόσο, να χάνει μεγάλες ευκαιρίες και να μην μπορεί να δώσει στην ομάδα του το προβάδισμα.

Παρόλο που ο ρυθμός είχε πέσει, ο Απόλλων πέτυχε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Χέντι, το οποίο, ωστόσο, ακυρώθηκε ως οφστάιντ. Κάπως έτσι, το παιχνίδι έληξε 1-1 και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Μπα, Σισέ, Εμβιλά, Κούντε (90΄ Μπουχαλάκης), Χουάνγκ (66΄ Αγκιμπού Καμαρά), Ζινκερνάγκελ (79΄ Ντε λα Φουέντε), Ραντζέλοβιτς (80΄Βρουσάι), Αραμπί (67΄ Χασάν).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πέιμπερνς, Ρομπέρζ, Κάμας, Κυριάκου (60΄ Ελ- Χατζί Μπα), Κολ, Φέλιξ (46΄ Οντζέντα), Πίττας (60΄ Σαχάρ), Γιάνγκα, Ντιγκινί (75΄ Χέντι).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.