Αποκλείστηκαν τα αδέρφια Τσιτσιπά και η Σάκκαρη στα διπλά

©EUROKINISSI

Τα αδέρφια Τσιτσιπά αγωνίστηκαν αυτήν την εβδομάδα στο Boss Open της Στουγκάρδης, όπου αποκλείστηκαν στην προημιτελική φάση από τους Hurkacz και Pavic, νο3 του ταμπλό.

Έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, καθώς κατέκτησαν το 1ο σετ με 6-4, όμως έχασαν τα δυο επόμενα στις λεπτομέρειες και πιο συγκεκριμένα στις διαδικασίες των tie break με 7-6 (3), 10-5.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα σήμερα είχαν ξανά αγωνιστεί και επικρατήσει επί των Andre Goransson και Ben McLachlan με 7-6 (3), 6-7(4), 10-8.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συνεχίσει στην Στουγκάρδη, αφού δεν ξεκίνησαν ακόμη οι υποχρεώσεις του στο μονό. Εκεί ως νο1 του ταμπλό, πέρασε άνευ αγώνα τον 1ο γύρο και στον 2ο θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Dominic Stricker.

Ήττα για Σάκκαρη και Vekic στο Νότιγχαμ

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνιζόταν στα διπλά του Νότιγχαμ μαζί με την Donna Vekic, όπου γνώρισαν την ήττα με 6-3 6-3 από τις Latisha Chan και Samantha Stosur, νο11 του ταμπλό, στον 1ο γύρο του τουρνουά, μένωντας έτσι έξω από την προημιτελική φάση.

Η Σάκκαρη παρόλα αυτά, θα αγωνιστεί και πάλι αύριο, αυτή τη φορά στον 2ο γύρο των μονών. Εκεί ως νο1 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει την Rebecca Marino. Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο κέρδισε άνετα με 6-2 6-3 την Osorio.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.