Αντζελίνα Τζολί: «Ο Μπραντ Πιτ συμπεριφερόταν σαν τέρας»

©EPA/CHRISTOPHE KARABA

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τον καβγά μεταξύ της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ το 2016, κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης με τα παιδιά τους.

Η ηθοποιός κατέθεσε εις βάρος του FBI με το όνομα «Jane Doe», επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail ο Μπραντ Πιτ επιτέθηκε λεκτικά στη Τζολί εκείνη την ημέρα, λέγοντάς της πως «κατέστρεφε την οικογένειά τους»,ενώ μίλησε επίσης προσβλητικά για ένα από τα παιδιά τους.

Όπως αναφέρεται και σε έγγραφα, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν από το FBI: «Το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της Κομητείας του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πιτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι είχε προβλήματα με το αλκοόλ, δεν κακοποίησε σωματικά κανένα από τα παιδιά του, οπότε απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες».

Η Τζολί κατέθεσε επίσης ότι υπήρξε «ένταση» μεταξύ της ίδιας και του πρώην συζύγου της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, ο Πιτ συμπεριφερόταν σαν «τέρας», καθώς ούρλιαζε στα παιδιά.

Είχε καταθέσει επίσης, πως ενώ η ίδια προσπαθούσε να ηρεμήσει από την ένταση, εκείνος της πέταξε μπύρα. Το FBI αποφάσισε να απαλλάξει τον ηθοποιό από όλες τις κατηγορίες.

Η Τζολί ζήτησε εξηγήσεις και προχώρησε σε αγωγή εις βάρος της υπηρεσίας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.