«Αμαρτίες Μητρός»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix [vid]

Το Netflix συνεχίζει να φέρνει ντοκιμαντέρ βγαλμένα από πραγματικά γεγονότα, δίνοντας στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το «Αμαρτίες Μητρός».

Πρόκειται για μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ από τον σκηνοθέτη των «Abducted in Plain Sight» και «Girl in the Picture», που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Σεπτέμβριο.

Όταν τα παιδιά της Λόρι Βάλοου εξαφανίζονται, η αναζήτηση φέρνει στο φως ύποπτους θανάτους.

Αναλυτικά η σύνοψη:

«Η Λόρι Βάλοου ήταν γνωστή σε φίλους και συγγενείς ως μια αφοσιωμένη μητέρα τριών παιδιών, γλυκιά σύζυγος και άνθρωπος του Θεού. Μα τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι πήγε πολύ στραβά: Πλέον, η Λόρι βρίσκεται στη φυλακή, αναμένοντας να περάσει από δίκη ως συνένοχος σε φόνο και για τον φόνο του τέταρτου συζύγου της, της γυναίκας του πέμπτου συζύγου της και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Για πρώτη φορά, ο γιος της Λόρι που επέζησε, ο Κόλμπι, δίνει αποκλειστικές πληροφορίες για την ιστορία της οικογένειάς του καθώς και για την εξέλιξή τους, εν αναμονή της δίκης της Λόρι. Στην καρδιά αυτής της σειράς σε τρία μέρη υπάρχει ένα φλέγον ερώτημα: πώς μια φαινομενικά κανονική γυναίκα μετατράπηκε στην πιο περιβόητη γυναίκα της Αμερικής;».

Το «Αμαρτίες Μητρός» αναμένεται να φτάσει στις οθόνες μας στις 14 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.