Άλεκ Μπάλντουιν: «Όλοι στο πλατό ξέρουν τι συνέβη εκείνη την ημέρα»

©EPA/ERIK THOMAS / NEW YORK POST / POOL

Πριν από λίγες μέρες το FBI διέψευσε τους ισχυρισμούς του Άλεκ Μπάλντουιν, ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη τη μέρα που μία σφαίρα από το όπλο που κρατούσε σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα του «Rust».

Το FBI αναφέρει πως «το όπλο δεν θα μπορούσε να εκπυρσοκροτήσει μόνο του». Η ιατροδικαστική έρευνα του FBI ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το ABC News. Ο ηθοποιός έχει έρθει αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες και μίλησε για αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Κρις Κούομο «The Chris Cuomo Project».

Ο ηθοποιός επιμένει ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη και τονίζει ότι οι έρευνες θα έπρεπε να επικεντρωθούν στο «ποιός γέμισε το όπλο με σφαίρες».

Ο Μπάλντουιν είπε στον παρουσιαστή, ότι: «Όλοι στο πλατό ξέρουν τι συνέβη εκείνη την ημέρα».«Δεν έχει σημασία τι κάνεις – αυτοί που θέλουν να σε καταστρέψουν θα το κάνουν».

Απογοητευμένος από όλες τις «ψευδείς ειδήσεις», όπως χαρακτήρισε δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, ο Μπάλντουιν τόνισε ότι το «πραγματικό» θύμα είναι η Χάτσινς.

«Για να εστιάσουμε σε ένα πράγμα, δεν είμαι εγώ το θύμα εδώ. Τα πράγματα για μένα θα βελτιωθούν, θα ξεκαθαρίσουν. Είμαι 1000% σίγουρος. Τίποτα δεν πρόκειται να φέρει πίσω αυτή τη γυναίκα. Είναι νεκρή. Είχε ένα αγοράκι» είπε στον Κουόμο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.