Αγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη σε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά

©ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

«Πριν από λίγα λεπτά ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης, εντολέας του επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλέξη Κούγια, μάς ενημέρωσε ότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 οι παρουσιαστές Γεώργιος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά παρουσίασαν ένα βίντεο με κάποιους, για τους οποίους είπαν ότι διοργάνωσαν πάρτι με μπουζούκια στις φυλακές Κορυδαλλού, και ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι αυτό το πάρτι έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ότι δήθεν συμμετείχε και αυτός» αναφέρει ο Αλεξης Κούγιας.

Οπως υποστηρίζει, «η είδηση είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική, όσον αφορά τον κ. Λιγνάδη, από την αρχή μέχρι το τέλος. Κανένα πάρτι δεν έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ούτε αυτός ούτε οι συγκρατούμενοί του στο ίδιο κελί έχουν καμία σχέση με αυτό που προβλήθηκε. Η πληροφορία που μας έδωσε ο κ. Λιγνάδης είναι ότι αυτό που δημοσιοποιήθηκε, διοργανώθηκε και έγινε σε εντελώς διαφορετικό κτίριο από αυτό, στο οποίο κρατείται ο κ. Λιγνάδης, και το κελί, στο οποίο κρατούνται τα συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι σε εντελώς διαφορετική πτέρυγα, η οποία απέχει από το κελί του κου Λιγνάδη και των συγκρατουμένων του τουλάχιστον 100 μέτρα».

Ο ίδιος αναφέρει ότι έλαβε εντολή από το Δημήτρη Λιγνάδη για κατάθεση μήνυσης και αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση. Μάλιστα, ο ηθοποιός ζητάει το ποσό των 200.000 ευρώ. «Τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και όλοι εμείς οι δικηγόροι του γραφείου του κου Αλέξη Κούγια θα αναζητήσουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως και θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε» εξηγεί.

Υπενθυμίζεται πως στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ANT1 «έπαιξε» ένα βίντεο, στο οποίο οι συντελεστές της εκπομπής ισχυρίζονται πως ο Δημήτρης Λιγνάδης φαίνεται να γλεντάει υπό τους ήχους μπουζουκιού.

O Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται σε κελί της έκτης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού και αναμένει το προσεχές διάστημα την απόφαση του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.