Αγαπημένες μελωδίες στη φθινοπωρινή Αθήνα

Ρίτα Αντωνοπούλου & Ρεβάνς

Η πρόσφατη συνεργασία της Ρίτας Αντωνοπούλου με τους Ρεβάνς

Μελίνα Κανά

Τα μπλουζ του Θάνου από τον Χρήστο Θηβαίο

Αφιέρωμα σε Μητροπάνο – Μοσχολιού

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, η «Ορχήστρα των Ονείρων» παρουσιάζει στη μουσική σκηνή, ΙΛΙΟΝ plus, ένα μουσικό αφιέρωμα στους κορυφαίους λαϊκούς ερμηνευτές, Δημήτρη Μητροπάνο και Βίκυ Μοσχολιού.

Ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες και συνεργασίες των 2 μεγάλων καλλιτεχνών που χαράχτηκαν ανεξίτηλα στις καρδιές μας μέσα στο χρόνο.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Βίκυ Μοσχολιού, μέσα από τη πολυετή διαδρομή τους, ερμήνευσαν κομμάτια κορυφαίων συνθετών και εμβληματικών στιχουργών της χώρας μας, όπως ο Άκης Πάνου, ο Τάκης Μουσαφίρης, ο Μάριος Τόκας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Γιάννης Σπανός, ο Μάνος Ελευθερίου κ.α.

Η «Ορχήστρα των Ονείρων», με απόλυτο σεβασμό στη μουσικό μέγεθος των 2 μεγάλων ερμηνευτών, θα παρουσιάσει μία παράσταση με τις σπουδαιότερες επιτυχίες τους. Τραγούδια σταθμοί όπως «Αλήτης», «Καλοκαίρια και Χειμώνες», «Τι να φταίει», «Θάλασσες», «Ασφαλώς και δεν πρέπει» κ.α. θα μας κάνουν να νοσταλγήσουμε και θα μας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, σε όμορφα μελωδικά μονοπάτια

Ερμηνευτές: Θοδωρής Κυριακόπουλος, Βασιλική Παρασκευοπούλου, Ράνια Λίβα, Μαρία Μπιζάτη, Σπύρος Παπακωνσταντίνου

Μπουζούκι: Γιάννης Γαβράς
Μπουζούκι: Χρήστος Σχίζας, Αλεξόπουλος Δημήτρης
Κιθάρα: Κότσαλος Αλέξανδρος, Ζαχαράκης Θέμος
Πιάνο: Τσάκας Στέλιος
Ηλεκτρικό Μπάσο: Τσαχτσίρης Νίκος
Τύμπανα: Κοκαβέσης Richard Φώτης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Γαβράς
Παραγωγή: J.G. Music Productions
Artwork αφίσας: Διονύσης Ζώγας

Νατάσσα Μποφίλιου

Με γνώμονα την πίστη στον άνθρωπο και όραμα έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης, η Νατάσσα Μποφίλιου σας υποδέχεται στο σκοτάδι σε μία βιωματική συναυλιακή εμπειρία για την υποστήριξη του οργανισμού «Με Άλλα Μάτια»

Μετά τις διθυραμβικές κριτικές για την «Συναυλία στο Σκοτάδι» με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τα «Σπουδαία Events» αυτή τη φορά, έχουν τη χαρά να φιλοξενούν τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,για τη δεύτερη -σε ελληνικό έδαφος- συναυλία στο σκοτάδι.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, έχοντας η ίδια σημαντική κοινωνική δράση, αγκάλιασε την ιδέα των «Σπουδαίων Events» και αποφάσισε να χαρίσει μία μαγική συναυλία σε όσα τυχερά άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στον χώρο, για την ενίσχυση του οργανισμού «Με Άλλα Μάτια».

Στο σκοτάδι, οι διαφορές των ανθρώπων βάσει φυλής, ταυτότητας φύλου, θρησκείας, ηλικίας, σωματοτύπου και σεξουαλικού προσανατολισμού εξαφανίζονται, αφήνοντας πίσω τις γυμνές ψυχές των ανθρώπων να συνδεθούν πέρα από τους όποιους διαχωρισμούς. Η Νατάσσα Μποφίλιου, με τη μοναδική ερμηνεία της, αναλαμβάνει την ευθύνη να ταξιδέψει κάθε ακροατή και ακροάτρια σε ένα πεδίο μαγικό, πέρα από τον κόσμο της όρασης, φέρνοντας τις ημέρες του φωτός λίγο πιο κοντά.

Στο πιάνο: Αντώνης Παλαμάρης
Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Λίγα λόγια για το «Με Άλλα Μάτια»

Η ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια ιδρύθηκε το 2018 από αυτοοργανωμένη ομάδα ανάπηρων ατόμων με όραμα την εξάλειψη της υποεκπροσώπησης των αναπήρων στον δημόσιο λόγο. Η δράση της επικεντρώνεται στη συμβουλευτική και σε εκπαιδευτικά προγράμματασχετικά με την αναπηρία, την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη.

Σε αριθμούς:

  • Διαχειρίζεται το πλήρως προσβάσιμο, ενημερωτικό Portal meallamatia.grμε περισσότερους από 211.000 μοναδικούς χρήστες.
  • Υλοποιεί την καμπάνια “SpeakUp” με πρωταγωνιστές ανάπηρα άτομα η οποία συγκεντρώνει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές.
  • Από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι σήμερα, έχει υλοποιήσει δωρεάν 276 εκπαιδευτικά προγράμματα εξοικείωσης με άδεια από το ΥΠΑΙΘ, στα οποία συμμετείχαν 22.039 μαθητές και μαθήτριες.
  • Τα τελευταία 2 χρόνια έχει σχεδιάσει και συντονίσει 46 custom-made training & consulting προγράμματα για εταιρείες, φορείς και Δήμους εκπαιδεύοντας πάνω από 5.000 εργοδότες/-τριες και εργαζόμενους/-ες.

Με μια ματιά:

Συναυλία: Συναυλία στο σκοτάδι με την Νατάσσα Μποφίλιου

Ημερομηνία: Δευτέρα 7 & Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ώρα έναρξης: 21.00

Snarky Puppy

Απόσπασμα από πρόσφατη εμφάνισή τους

Ιουλία Καραπατάκη

Απόσπασμα από πρόσφατη εμφάνισή της στον Σταυρό του Νότου

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.