Η Choose Strategic Communications Partner

στην Βραδιά Τελετής Απονομής των Lenovo RetailBusiness Awards 2023

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2024 –  Με ένα ευρηματικό conceptτης Choose Strategic Communications Partner, που αναδεικνύει τους σύγχρονους ήρωες του Ελληνικού Λιανεμπορίου, πραγματοποιήθηκε η  λαμπερή Τελετή Απονομής της 21ης διοργάνωσης Lenovo RetailBusiness Awards 2023

Η Choose, σε ρόλο Creative Partner, δημιούργησε και υλοποίησε την καμπάνια έντυπης και ψηφιακής επικοινωνίας που προηγήθηκε της βραδιάς απονομής για το μοναδικό και μακροβιότερο θεσμό της αγοράς του λιανεμπορίου, που πραγματοποιήθηκε φέτος τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Βanquet), με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και της νεοσύστατης  Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ).  Όπως κάθε χρόνο, τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Η καμπάνια επικοινωνίας της Choose Strategic Communications Partner έχει ως κεντρικό μήνυμα  «No fairy tales, only retail stories».   Μια δημιουργική ιδέα όπου οι ήρωες γνωστών παραμυθιών «συναντιούνται» με τα στελέχη και τους σύγχρονους ήρωες του Ελληνικού Λιανεμπορίου, που με το ταλέντο τους και τον επαγγελματισμό τους ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις της πραγματικής οικονομίας. Το πεδίο, δηλαδή,  όπου αντιμετώπισαν ανατροπές που όλοι πιστεύαμε ότι ούτε στα παραμύθια δεν γίνονται.

Βγήκαν «μπροστά» η Σταχτοπούλα, ο Ρομπέν των Τιμών, η ΕμποροRapunzel, o Managerεβυθούλης, η Τοsoldούλα, η Στελεχοσκουφίτσα και νίκησαν κάθε δυσκολία.

Μια καμπάνια που αποδεικνύει πόσο σημαντικό ρόλο έχουν σήμερα σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες οι εξελιγμένες συμβουλευτικές λύσεις, οι ευρηματικές στρατηγικές επικοινωνίας και οι ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού. Στοιχεία που αποτελούν και τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της Choose.

Στη φετινή βραδιά απονομής της Lenovo RetailBusiness Awards 2023 , η Choose, η  εταιρία 360ο επικοινωνίας,  έφερε σε επαφή τους χαρακτήρες της καμπάνιας με 500 και πλέον ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.  Οι παραμυθένιοι ήρωες τους περίμεναν στο χώρο υποδοχής, σε φωτιζόμενες led επιγραφές καλωσορίζοντάς τους στη μεγάλη βραδιά του λιανεμπορίου.

Φιλοδοξία της Choose Strategic Communications Partner είναι, οι σύγχρονοι ήρωες του Ελληνικού Λιανεμπορίου αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου ευρύτερα, που καθημερινά έχουν ανάγκη για ουσιαστικές και ρεαλιστικές λύσεις, να έχουν στη διάθεσή τους τα πλέον απαραίτητα εργαλεία για να φτάσουν στους στόχους τους:  Ψηφιακό Μετασχηματισμό,  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Στρατηγική Επικοινωνίας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.