5 τριλογίες που πρέπει δείτε κάποια στιγμή στη ζωή σας [vids]

©The Godfather

Τριλογίες υπάρχουν πολλές, αλλά οι πολύ καλές μετρούνται στα δάχτυλα.

Ακολουθεί μια λίστα με πέντε τριλογίες που αξίζει να δείτε κάποια στιγμή στη ζωή σας.

The Lord of The Rings

Αποτελείται από τα: The Lord of The Rings: The Fellowship of the RingThe Lord of the Rings: The Two TowersThe Lord of the Rings: The Return of the King

Η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του Peter Jackson έγραψε ιστορία στον κινηματογράφο. Θα μαγευτείτε από τον κόσμο της Μέσης Γης και πως ο Jackson κατάφερε να τη «ζωντανέψει» στην οθόνη.

The Godfather

Αποτελείται από τα: The Godfather, The Godfather Part II, The Godfather Part III.

Μια από τις κορυφαίες τριλογίες όλων των εποχών. Ονόματα όπως ο Marlon Brando, ο Al Pacino και ο Robert De Niro πρωταγωνιστούν και μας μεταφέρουν το τραγικό έπος των Corleone.

Star Wars

Αποτελείται από τα: Star Wars: A New Hope, Star Wars: The Empire Strikes Back, Star Wars: Return of the Jedi

Ακόμα και σήμερα, 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία του έχει εκατομμύρια fans. Ο George Lucas χάρισε ένα από τα καλύτερα σύμπαντα στην ιστορία του sci-fi, με την τριλογία να είναι must ακόμα και για όσους προτιμούν άλλα είδη ταινιών.

Indiana Jones

Αποτελείται από τα: Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones: The Temple of Doom, Indiana Jones: The Last Crusade

Ο Harrison Ford γράφει ιστορία, με πολλούς να προσπαθούν να μιμηθούν τις ταινίες Indiana Jones, αλλά να μην καταφέρνουν να γνωρίσουν αντίστοιχη επιτυχία.

Pirates of the Caribbean

Αποτελείται από τα: Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, Pirates of the Caribbean: At World’s End

Η επιτυχία του franchise βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ερμηνεία του Johnny Depp που ως Jack Sparrow. Το έξυπνο χιούμορ, σε συνδυασμό με τη δράση αποτελούν ένα συνδυασμό κατάλληλο για όσους ψάχνουν ταινίες για να χαλαρώσουν και να περάσουν καλά.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.