5 σειρές που θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood [vids]

Με τον καιρό να σφραγίζει πλέον την αλλαγή των εποχών, πολλοί θα αναζητήσουν σειρές για να «περάσουν» το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθούν πέντε σειρές που ταιριάζουν απόλυτα με τη φθινοπωρινή διάθεση.

GILMORE GIRLS

Στο Σταρς Χόλοου μοιάζει να είναι μονίμως φθινόπωρο. Η σειρά εστιάζει στη σχέση ανάμεσα σε μια μητέρα και την κόρη της. Μια σχέση ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές γυναικών, που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα λάθη κι να ακολουθήσουν τη δική τους διαδρομή στον κόσμο.

FRIDAY NIGHT LIGHTS

Η σειρά εστιάζει σε οικογένειες μιας αμερικάνικης κωμόπολης που ζει και αναπνέει στους ρυθμούς των αγώνων φούτμπολ. Η καλύτερη «παρέα» για την έναρξη της σεζόν του φθινοπώρου.

THE TWILIGHT ZONE

Φθινόπωρο δίχως Halloween γίνεται; Δεν γίνεται. Κάπως έτσι δεν θα μπορύσε να λείπει από τη λίστα το Twilight Zone.

Η κλασική σειρά ανθολογίας γέννησε αμέτρητες ιστορίες τρόμου και υπαρξιακών συμβολισμών πάνω στην ζωή, την πολιτική, την κοινωνία, και την ανθρώπινη κατάσταση.

DEADWOOD

Η σειρά είναι γραμμένη σε ποιητική γλώσσα από τον Ντέιβιντ Μιλτς και πάντα συμπεριλαμβανόταν στα σόου που καθιέρωσαν το ΗΒΟ ως «κάτι παραπάνω από τηλεόραση».

TWIN PEAKS

Γήινα χρώματα, κρύο, αναμμένα τζάκια. Ο ορισμός του φθινοπώρου στο Twin Peaks. Η σειρά επικεντρώνεται γύρω από έναν πράκτορα κι ένα μεταφυσικό μυστήριο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.