5 home invasion θρίλερ που αξίζουν το χρόνο σας [vids]

Το φθινόπωρο είναι εδώ, με πολλές ταινίες για να παρακολουθήσει κάποιος.

Το φθινόπωρο οδηγεί τους ανθρώπους να μένουν για περισσότερο χρόνο στο σπίτι, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε φόβο. Πραγματικά ανατριχιαστικό και μόνο στην ιδέα της παραβίασης του προσωπικού χώρου από κάποιον άγνωστο.

Ακολουθεί μια λίστα με 5 home invasion θρίλερ που αξίζουν το χρόνο σας. Πριν τα δείτε, πάντως, βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε κλειδώσει.

Panic Room (2002)

O David Fincher το 2002 παρέδωσε το εμβληματικό Panic Room, με πρωταγωνίστρια την Jodie Foster. Μια πρόσφατα διαζευγμένη μητέρα μετακομίζει μαζί με την κόρη της, σε ένα πολυτελές σπίτι στη Νέα Υόρκη.

Τρεις διαρρήκτες εισβάλουν σε αυτό με σκοπό να αποσπάσουν μία λεία-μαμούθ. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως οι νέες ένοικοι θα βρουν καταφύγιο στο δωμάτιο πανικού.

Funny Games (2007) 

Ο Michael Haneke σκηνοθέτησε το θρίλερ Funny Games. Προσπάθησε να καυτηριάσει την ηδονοβλεπτική ματιά των μέσω μαζικής ενημέρωσης. Στην ταινία, μιαοικογένεια θα γνωρίσει την απόλυτη φρίκη στο πρόσωπο δύο νεαρών ψυχοπαθών εγκληματιών.

Inside/ À l’ intérieur (2007) 

Μία ετοιμόγεννη γυναίκα, μερικούς μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Μία άγνωστη, ωστόσο, επιχειρεί να παραβιάσει την κατοικία της.

The Strangers (2008)

Η Kristen ο James θα δουν τρεις μασκοφόρους να πολιορκούν το εξοχικό τους. Οι τρεις μασκοφόροι ξεκινούν ψυχολογικό πόλεμο που θα μεταφέρουν μέσα στο σπίτι.

The Purge (2013)

Η «Κάθαρση» είναι ένα 12ωρο κατά το οποίο ο οποιοσδήποτε στην ταινία μπορεί να εκτελέσει εν ψυχρώ, να βιαιοπραγήσει, και γενικότερα να βλάψει έναν συνάνθρωπό του χωρίς καν να επέμβει η αστυνομία.

Μια πλούσια οικογένεια θα δει τη ζωή της να μετατρέπεται σε καθαρτήριο, δίχως να υπάρχει κανένας σεβασμός προς το δικαίωμα σε αυτήν.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.