24ωρη απεργία την 1η Ιουνίου στον ΟΑΣΘ

©ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Με 138 λεωφορεία, τα οποία θα κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας, θα μετακινηθούν αύριο Τετάρτη, 1η Ιουνίου, οι Θεσσαλονικείς, μετά από την απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ για 24ωρη απεργία.

«Δυστυχώς γίνεται μια απεργιακή κινητοποίηση αύριο, η οποία δεν έχει κανένα νόημα», τονίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας, εξηγώντας ότι έχει δρομολογηθεί η τακτοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, κάτι το οποίο είναι γνωστό σε όλους στο Συνδικάτο. «Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία και κάποια αντιπαράθεση στα θέματα αυτά. Χρειάζονται όμως το χρόνο τους», υπογραμμίζει ο κ. Σκόδρας.

Συμπληρώνει ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ παρέλαβε ένα ναρκοθετημένο πεδίο στον Οργανισμό, με συνέπεια, για κάθε ζήτημα στο οποίο πρέπει να γίνει διαχείριση, να αναφύονται δεκάδες προβλήματα.

«Νομίζω ότι λίγη υπομονή θα βοηθήσει τον ίδιο τον Οργανισμό και τους εργαζόμενους σε αυτόν. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρούμε τους συμπολίτες μας, ιδίως σε αυτή την περίοδο, που προσπαθούμε να επανέλθουμε μετά από τη διετή πανδημία», καταλήγει ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.