Αντετοκούνμπο: «Αρνούμαι να θεωρώ τα πράγματα δεδομένα»

©ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ICON SPORT / EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε πως τίποτα δεν πρέπει να λογίζεται ως δεδομένο.

Οι Μπακς αποκλείστηκαν στους ημιτελικούς της Ανατολής στα πλέιφ οφ του NBA, αλλά δεν γινόταν να λείπει από την κορυφαία πεντάδα της χρονιάς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» πραγματοποίησε ακόμα μία φοβερή σεζόν «κουβαλώντας» στις πλάτες του τα «ελάφια», δείχνοντας πως αξίζει να είναι στην κουβέντα σχετικά με το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Ο Έλληνας super star βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στο NBA.

Αναλυτικά οι τρεις κορυφαίες πεντάδες του NBA για την σεζόν 2021/22:

1η πεντάδα: Λούκα Ντόντιστς (Μάβερικς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς)

2η πεντάδα: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Τζα Μοράντ (Γκρίζλις), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς), Κέβιν Ντουράντ (Νετς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς)

3η πεντάδα: Κρις Πολ (Σανς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λ.Α Λέικερς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς)

Παράλληλα, ο Έλληνας superstar βρίσκεται στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της χρονιάς. Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στα social media σχετικά με τα επιτεύγματά του, εξηγώντας πως «αρνούμαι να θεωρώ τα πράγματα δεδομένα»..

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.