Μήνυμα 112 στην Αττική για αποφυγή μετακινήσεων

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/ EUROKINISSI

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα εστάλη μήνυμα του 112 για την κακοκαιρία EVA στους κατοίκους της Αττικής.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, με την Πολιτική Προστασία να στέλνει μήνυμα 112 για την αποφυγή μετακινήσεων από το βράδυ του Σαββάτου έως το απόγευμα της Κυριακής.

Νωρίτερα, στις 6 το απόγευμα κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης του γγ Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία EVA είχε προαναγγελθεί ότι θα σταλεί μήνυμα 112 και στους κατοίκους της Αττικής.

«Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη και επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Από την Παρασκευή εκδόθηκαν 112 για τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας και σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων. Εστάλη μήνυμα από το 112 για τους κατοίκους σε Αττική και σε Πελοπόννησο) καθώς θα επηρεάσει το Λεκανοπέδιο από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα πλημμυρών. Οι πολίτες να αποφεύγουν να διασχίσουν ποτάμια, λίμνες ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει για κανένα λόγο. Αν χρειαστεί θα σταλούν και άλλα μηνύματα από το 112», αναφέρθηκε στην έκτακτη ενημέρωση το απόγευμα του Σαββάτου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.