Ταξιδέψτε στη Μαδρίτη μέσα από τις οθόνες σας

Palacio Real: το Βασιλικό Παλάτι βρίσκεται στην θέση του παλιού Μεσαιωνικού κτιρίου ALKAZAR, και μετατράπηκε στην σημερινή του εικόνα, τον 18ο αιώνα.

Εθνικό Μουσείο Reina Sofia: Το μουσείο , στεγάζεται στο πρώην Γενικό νοσοκομείο της πόλης και
προστέθηκαν νέα κτίρια από γυαλί το 1992 όπου και εγκαινιάστηκε από την Βασίλισσα Σοφία.

Μουσείο Prado: To μουσείο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Juan de Villanueva, και το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής με ρωμαϊκές λεπτομέρειες.

Μουσείο Sorolla: Ο Joaquim Sorolla, είναι από τους αγαπημένους μου ζωγράφους, θεωρείται ο ζωγράφος του φωτός και η τεχνική του χαρίζει μία ηρεμία και σε ταξιδεύει σε μέρη φωτεινά και σε μεσημέρια που λούζονται από τον ήλιο, από ψαράδες που βγάζουν την ψαριά τους στην ακτή και από απέραντες παραλίες γεμάτες χαρούμενους ανθρώπους.

Ξεκίνα να μυρίσεις την πόλη, από την Grand Via, με τα φοβερά μαγαζιά και ψάξε τα τοπικά καταστήματα με τα ψαγμένα ρούχα και παπούτσια.

Το Parque del Buen Retiro και το Parque del Oeste είναι must για να μυρίσεις την πόλη και να δεις το πως κινούνται οι Madrilenos.

Επίσης μπορείς να πετάξεις στα σύννεφα με το τελεφερίκ , να ξεκινήσεις από το Parque de Oeste και να φτάσεις στην άλλη άκρη της πόλης , στο Casa del campo , την μεγαλύτερη πράσινη έκταση στην πόλη.

Για να γευτείς την boheme εκδοχή και το street food, κατευθύνσου προς την υπαίθρια αγορά του San Miguel και δοκίμασε τορτίγιες σε αφθονία, tapas, ντόπια κρέατα και jamon και συνδύασε τα με ωραία κοκτέιλ και sangria.

Sobrino del Botin: Αυτό το ρεστοράν , βρίσκεται στην μαγική plaza Mayor και σύμφωνα με το
βιβλίο Γκίνες, θεωρείται το πιο παλιό εστιατόριο στον κόσμο, χρονολογείται από το 1725 και για 293 χρόνια δεν έχει κλείσει ούτε μία ημέρα.

La Casa del Abuelo – το σπίτι του παππού: Ένα ακόμη παραδοσιακό ρεστοράν από το 1906 , που σερβίρει συνταγές με γαρίδες, τις συνοδεύει με κρασί ή μπύρα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.