Twitter: Οι δικηγόροι της εταιρίας αναμένουν μία επιθετική κατάθεση από τον Ίλον Μασκ

©Pixabay

Η τάση του Ίλον Μασκ να προχωρεί σε προσβολές όταν καταθέτει ενόρκως αναμένεται να συνεχιστεί, όταν οι δικηγόροι της Twitter Inc τον ρωτήσουν σχετικά με την απόφαση για την αποχώρησή του από τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρίας.

Ο Μασκ έχει χαρακτηρίσει δικηγόρους της αντίδικης πλευράς «αξιοκατάκριτους», έχει αμφισβητήσει την ευτυχία τους και τους έχει κατηγορήσει για «εκβιασμό». «Είναι πιθανό η προσφορά των υπηρεσιών σου να είναι έκτακτη ή μήπως πληρώνεσαι από τα χρήματα του παιδιού; Πιο από τα δύο συμβαίνει;», ρώτησε ο Μασκ έναν δικηγόρο για έναν πληροφοριοδότη δημοσίου συμφέροντος σε μία υπόθεση που αφορούσε στην Tesla το 2020.

Η κατάθεση του Μασκ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Οι δικηγόροι του Μασκ επιθυμούν από τον ίδιο να επικεντρώσει την προσοχή του στις ερωτήσεις, αλλά αυτό θα αποτελεί μία πρόκληση για τον ίδιο. «Θα το συνέκρινα με την προσπάθεια να κρατήσεις μία τίγρη από την ουρά», παρατήρησε ο ο Τζέιμς Μορς, δικηγόρος.

Οι δικηγόροι του Twitter αναμένεται να χρησιμοποιήσουν την κατάθεση, σε μία προσπάθεια να δείξουν ότι ο Μάσκ εγκατέλειψε τη συμφωνία εξαιτίας της πτώσης που καταγράφουν οι χρηματοοικονομικές αγορές.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.