Ναντ – Ολυμπιακός 2-1: «Αυτοκτονία» στις καθυστερήσεις

©ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τη Ναντ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο, η ομάδα του Κορμπεράν «αυτοκτόνησε», καθώς δέχθηκε τέρμα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ξεκίνησε με το… αριστερό της υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η Ναντ ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο ματς, με τον Μοσταφά Μοχάμεντ στο 32΄. Ο Μπλας έβγαλε τον Μοχάμεντ απέναντι στον Βατσλίκ αριστερά την περιοχής, εκείνος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρησαν στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης με αυτογκόλ του Σάμουελ Μουτουσάμι. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπιέλ από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Μουτουσαμί και κατέληξε στα δίχτυα.

Κι ενώ το σύνολο του Κορμπεράν έδειχνε πως είχε συμβιβαστεί με την ισοπαλία, δεν κατάφερε να πάρει το «Χ», μιας και ο Γκεσάν έδωσε στο 90+3΄ τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του με υπέροχη κεφαλιά.

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Άπια, Γκριρότο, Παλουά, Γκεσάντ, Μπλας, Μουτουσαμί (69′ Σισοκό), Κιριβέλα, Μερλάν, Μοσταφά Μοχάμεντ, Γκαναγκό (69′ Σιμόν)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Σισέ, Ρέτσος, Μανωλάς, Άβιλα, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ (86′ Αραμπί), Μασούρας (60′ Μπόουλερ), Ουί-Τζο (77′ Αμπουμπακάρ Καμαρά)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Ναντ – Ολυμπιακός 2-1
Φράιμπουργκ – Καραμπάγκ 2-1

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.