Ναντ – Ολυμπιακός: Για το ξεκίνημα με… το δεξί στους ομίλους

©ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Να ξεκινήσει με το δεξί στη φάση των ομίλων του Europa League θέλει ο Ολυμπιακός.

Απόψε το βράδυ (8/9, 22:00) στη Γαλλία, οι Πειραιώτες δοκιμάζονται κόντρα στη Ναντ και θέλουν να ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία με νίκη.

Στα αγωνιστικά, οι Μερλέν και Σισοκό είναι στη διάθεση του προπονητή, για τους γηπεδούχους. Αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο Τραορέ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σιμόν.

Εκτός για τον Ολυμπιακό είναι ο Εμβιλά. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Βρσάλικο, ενώ ο Μπα θα εκτίσει την ποινή για την κόκκινη με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
«Όλοι είναι έτοιμοι για το ματς. Ο Μερλάν επέστρεψε, όπως και ο Σισοκό. Το μόνο ερωτηματικό που απομένει είναι σχετικά με τον Σιμόν αλλά θα το δούμε αύριο. Με τον Ολυμπιακό είναι κάτι ιδιαίτερο γιατί εκεί βρίσκεται ο μικρός μου «αδερφός» (Καρεμπέ) αλλά υπάρχουν και πολλοί παίκτες που γνωρίζουν τη Ligue 1. Δεν θα αλλάξει κάτι για αυτούς που θα παίξουν με εμάς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ… θαρραλέοι», τόνισε ο Αντουάν Κομπουαρέ.

«Προφανώς έχουμε παλέψει πολύ και έχουμε δουλέψει πολύ για να βρεθούμε εδώ. Είμαστε έτοιμοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση και να ξεκινήσουμε. Για μένα το αυριανό παιχνίδι και τη φάση των ομίλων τα βλέπουμε ως μία ευκαιρία να αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί πρέπει να είμαστε εδώ. Μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.


Είναι ένα αρκετό απαιτητικό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με καλή επίθεση. Χρειάζεται να είσαι συμπαγής και στην άμυνα αλλά και συναισθηματικός έλεγχος», ήταν τα λόγια του Κάρλος Κορμπεράν.


Πιθανές ενδεκάδες:

Ναντ (3-4-1-2): Λαφόντ – Ζιροτό, Καστελετό, Παλουά – Κορκιά, Σιριβέγια, Σισοκό (Μουτουσαμί), Μερλέν – Μπλας – Γκεσάν, Μοχάμεντ
Ολυμπιακός (4-3-3): Βατσλίκ – Άβιλα, Σισέ, Μανωλάς (Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ – Κουντέ, Μπουχαλάκης (Ρέτσος), Χουάνγκ – Μασούρας, Ελ Αραμπί (Χουάνγκ), Μπίελ

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.