House of the Dragon: Σχεδόν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα

©House of the Dragon – Facebook

Την πρεμιέρα του prequel του «Game of Thrones», «House of the Dragon» παρακολούθησαν 9,986 εκατομμύρια τηλεθεατές την Κυριακή στις ΗΠΑ στο HBO και το HBO Max.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό για πρεμιέρα σειράς στο HBO, σύμφωνα με τα στοιχεία live-plus-same-day που δημοσίευσαν η υπηρεσία streaming και η Nielsen.

Όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times, το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί, καθώς η τηλεθέαση το βράδυ της Κυριακής για μια σειρά του HBO αντιπροσωπεύει το 20% έως 40% του συνολικού κοινού μιας σειράς, σύμφωνα με το HBO.

«Ήταν υπέροχο να βλέπουμε εκατομμύρια θαυμαστές του “Game of Thrones” να επιστρέφουν μαζί μας στο Westeros εκείνο το βράδυ», δήλωσε ο Casey Bloys, επικεφαλής περιεχομένου του HBO και του HBO Max. «Το “House of the Dragon” διαθέτει ένα απίστευτα ταλαντούχο καστ και συνεργείο που έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους στην παραγωγή και είμαστε ενθουσιασμένοι με τη θετική ανταπόκριση των τηλεθεατών. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με το κοινό τι άλλο τους επιφυλάσσουν ο Τζορτζ, ο Ράιαν και ο Μιγκέλ αυτή τη σεζόν», σημείωσε, σύμφωνα με το Variety.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.