Ολυμπιακός: Θέλει Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ρέιντζερς στους ομίλους του Champions League

©ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα δεν ήταν καλό νέο για τον Ολυμπιακό, που θέλει προκρίσεις για Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ρέιντζερς.

Αν γίνει πραγματικότητα αυτό το σενάριο, τότε ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League, αν αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του στα play off του Champions League, καθώς από αποτελέσματα συγκεκριμένων αγώνων θα καθοριστεί το αν θα είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League, αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα από τη Μακάμπι Χάιφα δεν ήταν καλό νέο για τους Πειραιώτες. Οι Σέρβοι «έπεσαν» στο Europa League κι έτσι μία θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας μειώθηκε για τους πρωταθλητές Ελλάδος, με τον Αστέρα βα έχει περισσότερους βαθμούς στο ranking.

Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στα παιχνίδια της Τετάρτης (24/8), Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Μπόντο και PSV – Ρέιντζερς.

Η ομάδα του Κορμπεράν χρειάζεται την πρόκριση των Κροατών και των Σκωτσέζων τους ομίλους του Champions League, ώστε να τοποθετηθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League, εφόσον αποκλείσει του Κύπριους.

Η Ντιναμό ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από τους Νορβηγούς με 1-0, ενώ η Ρέιντζερς ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την PSV.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.