Επανένωση για Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε σε νέα ταινία

©Leonardo DiCaprio/Facebook

Μετά την συνεργασία του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και του Μάρτιν Σκορσέζε στην ταινία «Killers of the Flower Moon», επανενώνονται για ακομά μια φορά για την Apple.

Το πρότζεκτ που ακολουθεί είναι το «Wager», ταινία βασισμένη βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν «The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder». Τα ηνία της σκηνοθεσίας θα αναλάβει ο Σκορσέζε, ενώ πρωταγωνιστής θα είναι ο ΝτιΚάπριο.

Η πλοκη του «The Wager» σχετίζεται με την ιστορία ενώς πλοίου του Βασιλικού Ναυτικού της Αγγλίαςπου ναυάγησε στα ανοικτά των ακτών της Λατινικής Αμερικής το 1741. Σε μια αποστολή να πάρουν έναν ισπανικό θησαυρό, αλλά το πλήρωμα θα πρέπει να επιβιώσει σε έναν βάναυσο χειμώνα της Παταγονίας, θα ακολουθήσει ανταρσία και πολλοί τσακωμοί.

Το «Killers of the Flower Moon» που ήταν η πρώτη τους συνεργασία μετά το 2013 ήταν επίσης βασισμένο σε βιβλίο του Γκραν. Είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία και αφορά μια σειρά δολοφονιών στην ινδιάνικη φυλή Osage τη δεκαετία του 1920 όταν στη γη ανακαλύφθηκε πετρέλαιο. Συνθέτης της μουσικής είναι ο συχνός συνεργάτης του Σκορσέζε, Ρόμπι Ρόμπερτσον του οποίου η μητέρα ήταν ιθαγενής. Η ταινία γυρίστηκε στην Οκλαχόμα. 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.