Έλον Μασκ: «Έχω να κάνω σεξ εδώ και αιώνες» – Αρνήθηκε το σενάριο ερωτικής σχέσης με την σύζυγο του συνιδρυτή της Google

©Pixabay

Ο Έλον Μασκ αρνήθηκε το σενάριο πως έχει ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του συνιδρυτή της Google Σεργκέι Μπριν. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Μασκ και ο Μπριν στο ήταν φίλοι, με τον Μπριν μάλιστα να δίνει στον Μασκ 500.000 δολάρια για την Tesla κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008. Ο Μασκ έχει δηλώσει πως όλα αυτά τα χρόνια ότι «πήγαινε τακτικά» στο σπίτι του Μπριν στη Silicon Valley, ανέφερε η WSJ.

Ωστόσο, οι πηγές του δημοσιεύματος φέρονται να υποστηρίζουν ότι υπήρξε αυξανόμενη ένταση μεταξύ τους και των ομάδων τους μετά την υποτιθέμενη «σχέση» τον Δεκέμβριο του 2021, με τον Μπριν να ζητά από τους οικονομικούς του συμβούλους να πουλήσουν τις προσωπικές του επενδύσεις στις εταιρείες του Μασκ. Οι εκπρόσωποι τους δεν απάντησαν άμεσα στα αιτήματα του PEOPLE για σχολιασμό και δεν σχολίασαν στην WSJ.

Ο Μασκ απάντησε σε έναν χρήστη του Twitter που κοινοποίησε το άρθρο της WSJ με μια λεζάντα που ανέφερε ότι ο Μασκ «φέρεται να είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν, οδηγώντας στην κατάθεση του διαζυγίου του ζευγαριού» και ότι «οι δύο τους προφανώς δεν είναι πλέον φίλοι». Η απάντηση του Μασκ ήταν:

«Αυτό είναι τελείως βλακώδες. Ο Σεργκ και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ! Έχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους τριγύρω. Τίποτα ρομαντικό»

Για να δώσει έμφαση στην διάψευσή του, ο CEO της Tesla είπε στους ακόλουθους του στο Twitter μερικές λεπτομέρεις για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα είπε: πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Έχω να κάνω σεξ εδώ και αιώνες (αναστεναγμός)».

Ο Μπριν κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE. Το ζευγάρι έχει μια μικρή κόρη. Ο Μπριν πριν ήταν παντρεμένος με τη συνιδρύτρια της 23andMe Αν Γουοτζίσκι από το 2007 έως το 2015 και απέκτησαν έναν γιο, τον Μπέντζι, 13 ετών, και μια κόρη, την Χλόη, 11 ετών.

Το ρεπορτάζ της WSJ αναφέρει ότι η Σάναχαν να ζητά τώρα 1 δισεκατομμύριο από τον πρώην σύζυγο της, η συνολική περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 95 δισεκατομμύρια δολάρια. Η νομική ομάδα του συνιδρυτή της Google υποστηρίζει ότι η γυναίκα δικαιούται πολύ λιγότερα χρήματα βάσει προγαμιαίου συμβολαίου, ωστόσο η ίδια ισχυρίζεται ότι εξαναγκάστηκε να υπογράψει επειδή ήταν έγκυος και αγχωμένη για το μέλλον του παιδιού της.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.