Τα πρόσωπα τους δεν είχαν πάντα… Χρυσόσκονη

Ο ολυμπιονίκης που είχε πέσει θύμα trafficking

Ολοι γνώριζαν την καταγωγή του Μο Φάρα απ’ τη Σομαλία, όμως κανείς δεν μπορούσε να υποπτευθεί την απίστευτη ιστορία που κρυβόταν πίσω απ’ τον τέσσερις φορές «χρυσό» ολυμπιονίκη με τη Μεγάλη Βρετανία στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων.

Το «θηρίο» Λουκάκου δεν είχε να φάει ούτε ψωμί

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι σε ηλικία 6 ετών, κατάλαβε ότι η οικογένειά του είχε χρεωκοπήσει, όταν γύρισε στο σπίτι και είδε τη μητέρα του να κοιτάει το άδειο της ψυγείο.

Η ιστορία πίσω απ’ τις τρομακτικές ουλές στο πρόσωπο του Ριμπερί

Μόλις σε ηλικία 2 ετών, είχε χτυπηθεί δύο φορές απ’ τη μοίρα. Πρώτα έχασε τους γονείς του σε τροχαίο δυστύχημα και λίγο αργότερα, λίγο έλειψε κι ο ίδιος να πέσει θύμα σε αντίστοιχο συμβάν.

Εχουμε ζήσει από κοντά την ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος με την οικογένειά του ήρθε απ’ τη Νιγηρία στην Αθήνα για να βρει μία καλύτερη ζωή, με τον πατέρα του να πουλάει cd στους δρόμους, να βιώνουν δύσκολες συνθήκες, όμως με τον ίδιο, αλλά και τα αδέλφια του, να ζουν το αμερικανικό όνειρο και να γεύονται τη χαρά της επιτυχίας.

Εχουμε ακούσει για την ιστορία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, με τον ίδιο να πεινάει και να αναζητάει φαγητό σε μαγαζιά, πείθοντας υπαλλήλους να του προσφέρουν ένα μπέργκερ και τον πατέρα του να είναι αλκοολικός, αποξενωμένος απ’ τα παιδιά του και τη γυναίκα του.

Γνωρίζουμε για τα φτωχά παιδικά χρόνια του Μέσι και πως απ’ τις αλάνες του Ροζάριο της Αργεντινής, βρέθηκε στη Μασία της Μπαρτσελόνα, για να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.