Ισοπαλία (0-0) για Ολυμπιακό κόντρα στην Κρακόβια

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Στο τρίτο φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) με αντίπαλο την Κρακόβια από την Πολωνία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το φιλικό με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με Μπα και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, με Ανδρούτσο και Κούτρη στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Κανέ με τον Μαντί Καμαρά και τον Μπουχαλάκη, στα εξτρέμ ο Βαλμπουενά με τον Φαντιγκά και στην επίθεση ο Χασάν.

Στο 6’ σουτ του Χασάν έφυγε άουτ. Στο 27’ εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, με τον Σισέ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας της Κρακόβια, Χρόσο, κατάφερε να διώξει. Στο 31’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 39’ ευκαιρία με τον Φαντιγκά, ο οποίος όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 41’ ο Χασάν τσίμπησε την μπάλα μέσα στην περιοχή, με τον Πέτσκα να τον ανατρέπει. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 43΄μεγάλη ευκαιρία για την Κρακόβια με τον Χάνκα να πλασάρει, όμως ο Βατσλίκ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Στο 45’ πλασέ του Βαλμπουενά, μπλοκάρει ο Χρόσο.

Στο 50’ σε σουτ του Ανδρούτσου, η μπάλα κόντραρε στον Χασάν και εξοστρακίστηκε στο δοκάρι της Κρακόβια. Στο 51’ σουτ του Καρβάλιο, η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο και φεύγει κόρνερ. Στο 53’ σουτ του Ρακόσκι έφυγε ψηλά άουτ. Στο 57’ σουτ του Κολομπλιάνκα, άουτ. Στο 62’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη, άουτ.

Στο 63’ ο Μαρτίνς έκανε μαζικές αλλαγές με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει με Τζολάκη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Αβιλα, Εμβιλά, Κούντε, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Στο 72’ σουτ του Μασούρα, έδιωξε σε κόρνερ ο Νιεμίσκι. Στο 79’ μετά από σέντρα-ξυράφι του Άβιλα, ο Ελ Αραμπί πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πλασέ, ενώ ο Μασούρας που ακολούθησε δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ (46’ Τζολάκης), Ανδρούτσος (63’ Αβιλα), Μπα (63’ Παπασταθόπουλος), Σισέ (63’ Μανωλάς), Κούτρης (63’ Ρέαμπτσιουκ), Κανέ (63’ Κούντε), Μαντί Καμαρά (63’ Ραντζέλοβιτς), Μπουχαλάκης (63’ Εμβιλά), Βαλμπουενά (46’ Καρβάλιο – 80’ Τικίνιο), Φαντιγκά (63’ Μασούρας), Χασάν (63’ Ελ Αραμπί).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.