Φιλική ήττα του Ολυμπιακού, 2-0 από την Ριντ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΡΙΝΤ – ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ριντ. Πολύ καλή η παρουσία του Ζοάο Καρβάλιο, σε ρόλο οργανωτή, αλλά και του Κούτρη, ο οποίος είχε τρεξίματα και ενέργειες σαν αριστερός μπακ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το πρώτο φιλικό με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, με Μπα και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, με Κούτρη και Ανδρούτσο στα αμυντικά άκρα, στο κέντρο τους Κανέ, Καρβάλιο και Αγκιμπού Καμαρά, στα εξτρέμ τους Ραντζέλοβιτς και Φαντιγκά, στην επίθεση τον Ελ Αραμπί.
Στο 13’ ευκαιρία για την Ριντ με σουτ του Μίκιτς να φεύγει άουτ. Στο 29’ ο συνδυασμός του Ελ Αραμπί με τον Φαντιγκά, έφερε τον νεαρό σε θέση βολής, ο οποίος σούταρε άουτ. Στο 36’ όμορφος συνδυασμός για τον Ολυμπιακό με τον Ανδρούτσο με μεγάλη μπαλιά να βρίσκει τον Καρβάλιο, αυτός στόπαρε άψογα και γύρισε για τον Κούτρη, ο οποίος έπιασε το σουτ, με τον Ράντλινγκερ να διώχνει σε κόρνερ. Στο 40’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρβάλιο, διώχνει με τις γροθιές ο τερματοφύλακας της Ριντ. Στο 44’ κεφαλιά του Φαντιγκά, στα χέρια του Ράντλινγκερ.

Στο 53’ ο Καρβάλιο δέχθηκε μαρκάρισμα, χωρίς να υποδειχθεί το φάουλ, με την Ριντ να φεύγει στην αντεπίθεση και τον Μπα να κάνει επαφή με τον Μονσχάιν και τον ρέφερι να δίνει πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Μονσχάιν, ανοίγοντας το σκορ για την Ριντ.
Στο 55’ λάθος του Ανδρούτσου φέρνει τον Μονσχάιν σε θέση βολής, όμως πλασάρει άουτ.
Από το 60’ και μετά ο Ολυμπιακός συνέχισε με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Μπαγκαλιάνη και Σισέ (σε ρόλο αριστερού μπακ), στο κέντρο τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Βαλμπουενά και Φαντιγκά, στην επίθεση οι Χασάν και Τικίνιο.

Στο 68’ η Ριντ αναπτύχθηκε από τα δεξιά του Ολυμπιακού με τον Μπαγκαλιάνη να μην προλαβαίνει να μαρκάρει, τον Μάρτιν να βλέπει την έξοδο του Κρίστινσον και να κόβει έξυπνα στον κενό χώρο, εκεί όπου ο Νουντζ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-0.
Στο 72’ σουτ του Βαλμπουενά, κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 75’ ο Κεϊτά πήρε την θέση του Φαντιγκά. Στο 78’ σουτ του Σισέ έφυγε άουτ.

Στο 87′ κεφαλιά του Χασάν, άουτ. Στο 90′ κεφαλιά του Τικίνιο, στα χέρια του τερματοφύλακα της Ριντ. 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.