Το “ντόμινο” εξελίξεων με τις διευθυντικές αλλαγές στον Ολυμπιακό

Σημαντικές πρόκειται να είναι οι εξελίξεις, που θα επηρρεάσουν και το αγωνιστικό τμήμα αφού θα έχουν να κάνουν με το ρόστερ και την μεταγραφική ενίσχυση, όταν ολοκληρωθούν οι αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της ομάδας, με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις, όπως αναμένεται, να αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο Ιταλός είναι ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ και οι ερυθρόλευκοι έμειναν ευχαριστημένοι από τις ιδέες που παρουσίασε στην πρώτη τους συνάντηση. Είναι βέβαιο ότι η έλευσή του θα φέρει αλλαγές και θα ανοίξει νέα μεταγραφική αγορά για τους ερυθρόλευκους, αυτή της Ιταλίας.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος του γεγονότος ότι ακόμη δεν έχει γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση, αφού αναμένεται να μπουν στο “παιχνίδι” και άλλα ονόματα, ειδικά για τις θέσεις των ακραίων αμυντικών αλλά και για τα εξτρέμ. Για την επιθετική γραμμή άλλωστε, περιμένουμε την απάντηση του Ελ Αραμπί, την επιστροφή του Χασάν και την κίνηση για Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ μην ξεχνάμε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στο ρόστερ ο Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει “δίχτυα” στη Γαλλία, με την παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ η μετακίνηση του Φρανσουά Μοδέστο στη Μόντσα, συνδυάζεται με παίκτες των ερυθρόλευκων, αφού όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Ιταλία, θέλει να πάρει μαζί του τους Μαντί Καμαρά και Παπέ Σισέ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.